161 Gündür Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Olan Melis Akbaş Evine Alkışlar Eşliğinde Geldi - Son Dakika
Güncel

161 Gündür Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Olan Melis Akbaş Evine Alkışlar Eşliğinde Geldi

161 Gündür Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Olan Melis Akbaş Evine Alkışlar Eşliğinde Geldi

İzmir’de ilik nakli olduktan sonra hayata tutunmayı başaran 8 yaşındaki Melis Akbaş tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

17.01.2014 15:04

İzmir'de ilik nakli olduktan sonra hayata tutunmayı başaran 8 yaşındaki Melis Akbaş tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Evinin önünde alkışlar eşilğinde karşılanan küçük kız kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, "Beni iyileştirdikleri için büyüyünce ben de doktor olmak isityorum" dedi. Melis Akbaş yeni yaşamının ilk pozunu evinin balkonunda el sallayarak verdi.

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'ndeki başarılı kemik iliği naklinin ardından sağlığına kavuşan 8 yaşındaki Melis Akbaş, taburcu edildi. Kemik iliği nakli ile yaşama dönen Melis'in ilk sözleri "Çok mutluyum" oldu. Babası Bahadır, annesi Sevil ve 2 yaşındaki erkek kardeşi Arda Berat ile Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nden çıkan Melis Akbaş, gazetecilerin sorusu üzerine çok mutlu olduğunu söyledi. Abiye çocuk kıyafeti taşıyan ve yüzünde maskeyle taburcu edilen Melis Akbaş kendileri için bekletilen özel araca binerek evine doğru yol çıktı.

Evinin önünde alkışlarla karşılanhan küçük kız; "Eve geldiğim için mutluyum. Evimde en çok Berat'ı özledim. Bundan sonra sadece Berat'ı öpmek istiyorum. Benie iyileştirdikleri için doktor olmak istiyorum" dedi.

Melis yeni yaşamının ilk pozunu da evinin balkonunda annesi babası ve küçük kardeşi ile sağlıklı günlere el sallayarak poz verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 161 Gündür Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Olan Melis Akbaş Evine Alkışlar Eşliğinde Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement