23 Nisan'da Bıçaklanarak Öldürülen Kadın - Son Dakika
Güncel

23 Nisan'da Bıçaklanarak Öldürülen Kadın

23 Nisan\'da Bıçaklanarak Öldürülen Kadın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 23 Nisan'da İstanbul'da öldürülen kadınla ilgili olarak, "Hiç kimsenin mazeret üretmeye hakkı yok" diyen Bakan Şahin, "Yasa yok diyorlardı."

24.04.2012 12:24

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 23 Nisan'da İstanbul'da öldürülen kadınla ilgili olarak, "Hiç kimsenin mazeret üretmeye hakkı yok" diyen Bakan Şahin, "Yasa yok diyorlardı. Yasalarla bol yetki verildi. Şu an için uygulayıcılara eğitim veriyoruz. Görevini yapmayan için biz de gereğini yapacağız" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde TBMM'de 23 Nisan'da İstanbul'da öldürülen Ayşe İnci hakkında gazetecilere açıklama yaptı. 23 Nisan törenlerini izledikten sonra eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Ayşe İnci ile ilgili olarak, "Hiç kimsenin mazeret üretmeye hakkı yok" diyen Bakan Şahin, "Yasa yok diyorlardı. Yasalarla bol yetki verildi. Şu an için uygulayıcılara eğitim veriyoruz. Görevini yapmayan için biz de gereğini yapacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 23 Nisan'da Bıçaklanarak Öldürülen Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement