23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanıyor.

23.04.2012 19:21  Güncelleme: 19:20

Bayramda Denizli Belediye Başkanı Zolan, görevini Yeşilköy İbrahim Cengiz İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Özlem Gökçe'ye devir etti. Yine aynı okuldan 4. sınıf öğrencileri Sena Kuzudere ve İsmail Özberk de başkan yardımcısı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli Valiliği önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Etkinlikler stadyumdaki kutlamalarla devam etti.

Bayramda, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın görevini, Yeşilköy İbrahim Cengiz İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Özlem Gökçe'ye devir aldı.

Gökçe ilk olarak, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Denizli'deki yeşil alanların, spor alanlarının, parkların ve çocuk oyun gruplarının arttırılmasını da isteyen başkan Gökçe, okullarının bahçesinin de düzenlenmesini talep etti. Görevi Gökçe'ye devreden Başkan Osman Zolan ise belediyenin çocuklara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında yeni başkanı aydınlattı.

Ziyarete okul müdürü Hasan Akçagöz ile öğretmen Raziye Demir de eşlik etti.

Başkan Özlem Gökçe, Denizli Valisi'nden gelen telefonu cevapladı. Özlem Gökçe daha sonra yapacağı çalışmalar için Emniyet Müdürü ve Milli Eğitim Müdürüyle telefonla konuşarak yardım istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının bir diğer adresi ise Çınar Meydanı olacak. Denizli Belediyesi akşam düzenlenecek programla ücretsiz konser etkinliklerine bir yenisini daha ekleyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement