3 günlük 'Alt Kimlik ve Sesli Diyalog' Workshopu - Son Dakika
Güncel

3 günlük 'Alt Kimlik ve Sesli Diyalog' Workshopu

3 günlük \'Alt Kimlik ve Sesli Diyalog\' Workshopu

Bova, workshop programının son 3 gününde 'Alt kimlik ve Sesli Diyalog' eğitimi verecek.

03.09.2012 17:44

Dünyaca ünlü oyuncu koçu Anthony Vincent Bova'dan 3 günlük 'Alt Kimlik ve Sesli Diyalog' workshopu

Jack Nicholson, Arnold Schwarzenegger, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü oyuncuların benimsediği Eric Morris oyunculuk tekniği Anthony Vincent Bova ile Türkiye'de! Bova, workshop programının son 3 gününde 'Alt kimlik ve Sesli Diyalog' eğitimi verecek…

Profesyonel oyuncu kadrosuyla kaliteli eğitime imza atan Uniact Studio, dünyaca ünlü oyuncuların eğitimini aldığı 'Eric Morris Tekniği'nin New York temsilcisi Anthony Vincent Bova'yı Meltem Cumbul Studio işbirliği ile Türk oyuncularla buluşturuyor. Dünyaca ünlü oyuncu koçu Anthony Vincent Bova, workshop kapsamında 5-6-7 Eylül tarihleri arasında 'Alt Kimlik ve Sesli Diyalog' eğitim verecek.

Seçimsel bir yaklaşım olan,ve sadece bu seçimsel yaklaşım üzerinden bir oyunculuk sistemi yaratabilen alt kişilik kavramında bu seçimsel yaklaşım Carl Jung'un teoremine dayanmaktadır. Eric Morris bu teoremi oyuncunun normal gerçekliğinin dışındaki birçok başka gerçekliği yaratmasını sağlayacak biçimde başkalaştırmış ve oyunculuk tekniği haline getirmiştir.

Düzenlenecek workshopta, aktörler bu seçimsel yaklaşımı deneyimledikleri süre boyunca alt kişiliklerinin farkına varacak, keşfedecek, monolog ya da sahnelerine uygulayabilecekler. Workshop çalışmalarında, aynı zamanda enstrümanınız üzerine de çalışılacak. Enstrümantal çalışma, sizin için engelleyici olan faktörleri tanımlama, ifade etme ve elemine etmeyi sağlayan bir süreci kapsayacak. İşçilik olarak adlandırılan süreçte ise oyuncu, karakterin gerçekliğini yaratmayı deneyimleyecek. 'Alt Kişilik' çalışması da bu atölye boyunca öğreneceğiniz 12 seçimsel yaklaşımdan biri olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3 günlük 'Alt Kimlik ve Sesli Diyalog' Workshopu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement