6 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

6 Ölü

6 Ölü
16.09.2009 03:06

İstanbul'dan Ağrı'ya Giden İçinde 46 Yolcu ve 4 Personel Bulunan, Necmettin Yerlikaya (35) Yönetimindeki Yolcu Otobüsü, Erzincan -Erzurum Karayolunda 02.45'te Mola Vermek İstedi.

İstanbul’dan Ağrı’ya giden içinde 46 yolcu ve 4 personel bulunan, Necmettin Yerlikaya (35) yönetimindeki yolcu otobüsü, Erzincan- Erzurum karayolunda 02.45’te mola vermek istedi.

Bu sırada karşıdan bir aracın üzerine geldiğini fark eden Yerlikaya, direksiyonu sola çevirdi. Ancak otobüs Gürcistan’dan İstanbul’a giden Denis Davidov (40) yönetimindeki ciple çarpıştı. Şerit ihlali yapan cipteki Ermenistan vatandaşları Levon Khachryan (18), Karen Khachatryan (41), Gayane Harutyunyan (40) ile Gürcistan vatandaşları Denis Davidov (40), Lasha Tsagareıshvılı (41) ve Teo Berdzenıshvılı (42) öldü. Otobüsteki 14 yolcu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumu iyi. Otobüsün 86, cipin 120 km. hızla gittiğini, otobüsün 20 metre kadar fren izini belirleyen uzmanlar, cip sürücüsünün ‘tam kusurlu’ olduğunu tutanaklara geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement