6 Yaşındaki Çocuğun Rastgele Açılan Ateş Sonucu Ölmesi - Son Dakika
Güncel

6 Yaşındaki Çocuğun Rastgele Açılan Ateş Sonucu Ölmesi

6 Yaşındaki Çocuğun Rastgele Açılan Ateş Sonucu Ölmesi

İzmir'de parkta oynayan 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın rastgele açılan ateşte vücuduna kurşun isabet ederek ölümesiyle ilgili açılan davada, tanıkların zorla getirilmesine karar verildi

23.10.2013 13:03

Kumluca'da toptancı haline gelmeye başlayan yeni sezon domatesin kilogramı 2,30 liradan işlem görüyor.

Kumluca Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Ahmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon ürünlerin hale gelmeye başladığını, hale en çok gelen ürünlerin başında domatesin geldiğini söyledi.

Domatesin kilogramının 2,30 liradan işlem gördüğünü anlatan Kaya, çiftçiler açısından sezonun iyi başladığını ifade etti.

Sezonun bu şekilde devam etmesini temenni ettiklerini, böyle sürmesi halinde çiftçilerin ürünlerini hak değere satabileceklerini anlatan Kaya, "Ürünlerin piyasaya çıkmasıyla komisyoncular olarak piyasamızı oluşturduk. Bugün itibarıyla domates 2,30, salatalık 1, biber 1,80, patlıcan 1,50, dolma biber ve kabak 1,40, fasulye ise 2 liradan işlem görüyor" dedi.

Kaya, ürünleri İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlere gönderdiklerini kaydetti.

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan da ilçede güzlük olarak bilinen yaklaşık 20 bin dekar alanda çiftçilerin üretim yaptıklarını söyledi.

Bu alanlarda en çok domates üretildiğine dikkati çeken Kayhan, domatesi biber çeşitleri, salatalık ve patlıcanın izlediğini bildirdi.

Kayhan, yöre çiftçisinin erken ve kaliteli üretim dolayısıyla yeni sezondan beklentisinin yüksek olduğuna işaret ederek, Kumluca Toptancı Hali'nde oluşan piyasanın da çiftçilerin beklentisi doğrultusunda gerçekleştiğini vurguladı.

Üreticiler de fiyatlardan memnun olduklarını dile getirdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 6 Yaşındaki Çocuğun Rastgele Açılan Ateş Sonucu Ölmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement