7 Engelli, Bir Günlüğüne Polis Oldu - Son Dakika
Güncel

7 Engelli, Bir Günlüğüne Polis Oldu

7 Engelli, Bir Günlüğüne Polis Oldu

Gümüşhane'de 7 engelli genç, "Engelliler Haftası" kapsamında sembolik olarak bir günlüğüne polis oldu.

17.05.2013 14:31

Gümüşhane'de 7 engelli genç, "Engelliler Haftası" kapsamında sembolik olarak bir günlüğüne polis oldu.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün, "Bende Polis Olsam" etkinliği ile 7 engelli genç, aileleriyle Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Polis kıyafetleri giydirilen gençlere meslek hakkında bilgiler aktarıldı. Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel'i ziyaret eden engelliler, sonra da kent merkezinde vatandaşlarla sohbet etti, Köprübaşı Polis Karakolu'nu gezdi.

Engellilere meslek gruplarını tanıtmayı amaçladıklarını söyleyen Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, 'Ben de polis olsam' projesini, engelli kardeşlerimizi polisle kaynaştırmak ve sempati oluşturma çerçevesinde hazırladıklarını söyledi. Yüksel, "Engelli kardeşlerimize değişik birimlerin üniformalarını giydirdik. Arkadaşlarımızla geziyorlar, bu sırada da çalışmalar hakkında bilgi veriyoruz. Uygulama yapan ekiplerimizin yanında polisin nasıl görev yaptığını gözlemlemelerini sağlıyoruz" dedi.

Bir günlüğüne polis olan engellilerden Ayşe Keskin de, farklı ve güzel bir gün yaşadıklarını söyledi, "Bugün polis ağabeylerle gezdik. Polisliğimiz güzel geçti. Polislerimizin yaptıklarını biz de yaptık" diye konuştu. - Gümüşhane/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Engelli, Bir Günlüğüne Polis Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement