90'lı Gençler, Milletvekili Okur'la Buluştu - Son Dakika
Güncel

90'lı Gençler, Milletvekili Okur'la Buluştu

90\'lı Gençler, Milletvekili Okur\'la Buluştu

Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları Seçim Hazırlık Merkezi kapsamında gençlerle buluşmaya devam ediliyor.

16.02.2013 10:17

Proje kapsamında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 2014 yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi.

Sadece seçim zamanlarında hatırlanan ve sonrasında unutulan gençlik kollarının, Ak Parti iktidarında, siyasetin merkezinde yerini aldığını ve hak ettiği itibarı kazanmaya başladığını belirten Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık; "Geçmiş dönemlerde Gençlik Kollarını siyasi figüran olarak gören siyasi partilerin yok olmaya yüz tuttuğunu görmekteyiz. Hiçbir siyasi oluşumun bugüne denk gündeme getirmeye cesaret edemediği seçilme yaşının 18'e indirilmesi konusunda partimizin göstermiş olduğu tavır gençlere verdiğimiz önemi açıkça ortaya koymaktadır." Dedi.

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı olarak Dilovası'nda daha güzel nasıl yaşanılır mücadelesini verip ve vermeye de devam ettiklerini söyleyen Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım; "2009 yılı ile 2013 yılları arasında yaklaşık 200 milyon (trilyon) yatırım yaptık. Dilovası'nda birçok sorunlar var ama öncelikli olarak altyapı sorunları, Ak Parti yönetimi iktidara geldiğinde sorunları hemen hemen çözdük. Suda kayıp kaçak oranı % 75'deyken %15'lere kadar düşürerek Avrupa standartlarının altına indirdik. Dilovası ilçesinin bir diğer sorunlarından olan Sağlık sorunları ile ilgi Dilovası'nda birçok reform gerçekleştirdik. Örneğin Halkımızın yararlanabileceği 50 yataklı hastane kazandırdık. Dilovası'nda her hafta ölümcül kazaların yaşandığı DYO sapağında yaptığımız kavşak ile bu sorunu çözdük, ayrıca doğu kavşağında da kamulaştırma işlemleri başladı. Dilovası halkına tavşancıl sahil parkını kazandırarak halkımızı deniz ile buluşturduk. Ak Parti Yönetimi olarak göreve gelmeden önce Dilovası'na 11 okul yapılmıştı 2009 – 2013 yılları arasında ilçemizde 11 yeni okul kazandırarak eğitim sorununu bir nebze çözmüş olduk." Dedi.

Ak Parti Teşkilatı, halka hizmet, halkın hak ettiği değeri almalarını ve gelişen bir Türkiye'yi amaç edinen yapıya sahip olduğunu dile getiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur; "Bizler bu yapı altında ülkemizin refahı için çalışmaktayız. Ak Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetleri kıyasladığımızda cumhuriyet tarihinde aldığı hizmet kadar Ak Parti iktidarında hizmet alınmıştır. Örneğin Türkiye'de cumhuriyeti tarihinde yapılan yolun fazlası ak parti iktidarlığında yapıldı. Sağlıkta cumhuriyet tarihinde yapılan icraatların fazlasını Ak Parti iktidarında yaparak birçok hizmete imza attık."

Konuşmalarına devam eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur; " Dilovası'na birçok hizmet yaptık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ile Dilovası'na hizmet getirmeye devam edeceğiz. Dilovası'nda Türkü ile Kürdü ile Çerkezi ile Alevisiyle nasıl birlikte yaşanıldığını ve kardeşlik bağlarının nasıl güçlü olduğunu görmek isteyenler özellikle Muhalefete sesleniyorum gelsinler görsünler. Dilovası'nda bu kardeşlik bağlarının güçlü olamasın da vesile olan her bireye ayrı ayrı teşekkür ediyorum." Dedi.

Programın sonraki bölümlerinde söz hakkı alan gençler Mehmet Ali OKUR'a sorular yönelterek ülke gündeminde ve Dilovası hakkında merak edilen konuları konuştu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali OKUR gençlerin yönelttiği soruları samimiyetle cevapladı.

Programa olan rehabet ve katılım sayısının yüksekliği Dilovası Ak Parti İlçe Gençlik Kollarının başarısını bir kez daha gösterdi. SHM kapsamında yapılan programlara verdiği önemi gün yüzüne getiren Şık ve ekibi Karşılarına çıkarılan hiçbir engeli umursamadan birlik, beraberlik içerisinde güçlerine güç katarak çalışmalarına devam ediyor. Milletvekillerini halk ile buluşturan Gençlik Kolları başkanı Suat ŞIK ise Dilovası halkının takdirini bir kez daha kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 90'lı Gençler, Milletvekili Okur'la Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement