Başkan Çat'ın Vatandaş Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Çat'ın Vatandaş Buluşmaları Devam Ediyor

Başkan Çat\'ın Vatandaş Buluşmaları Devam Ediyor

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın vatandaş buluşmaları devam ediyor.

24.07.2013 14:31  Güncelleme: 14:36

Belediye Başkanını mahallelerine davet eden vatandaşlar taleplerini, isteklerini rahat bir şekilde bildirme imkanı, Belediye hizmetleri için deteşekkür etme fırsatı buluyorlar.

Geçtiğimiz Hafta Hacı Seyit Ali Mahallesindeki toplantının ardından bu kez Toki Konutlarında gerçekleştirilen toplantıda Pınarbaşı Mahalle muhtarı Mustafa Çağlayan, Toki konutları sakinleri Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ile bir araya gelerek konutlarda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Başkan Çat konut sakinlerinin yaşadıkları sorunları dinleyerek talepleri aldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Toki konutlarındaki vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi, eksikliklerin ve yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırmasına yönelik olarak ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni çalışmalar yapacaklarını kaydeden Başkan Çat ;" Burada daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak, tabiat ve doku yönüyle sizlerin keyif alarak yaşayacağınız huzurlu bir ortama dönüştürmek için elimizdeki tüm imkanları kullanacağız" dedi.

Toki konutlarındaki parkların fiziki koşullarının iyileştirilmesini sağlayacağını belirten Başkan Çat vatandaşlardan da yapacakları bu çalışmalardan sonra parklara sahip çıkmalarını, koruyup kollamaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Seydişehirlilerden aldıkları emanet doğrultusunda 52 aydır şeffaf, kararlı ve planlı bir yönetim anlayışıyla , mevcut sınırlı kaynaklara rağmen oldukça hummalı, gayretli ve azimli çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ;"vatandaşımızın memnuniyeti ve mutluluğu bizim için her şeyden önce gelir" dedi. Gerçekleştirdikleri hizmetlerde 'Önce İnsan' İlkesiyle hareket ettiklerini ve 'İyi ki Seydişehir'de Yaşıyorum'' düşüncesini yüreklere kazıyacak hizmetlerle vatandaşın karşısına çıktıklarını belirten Başkan Çat şunları söyledi; " Seydişehir'li vatandaşlarımıza temenni bazındaki vaatlerimizi gerçekleştirdiğimiz gibi Seçim beyannamemizde olmamasına rağmen Seydişehir'in yaşadığı büyük problemlere de kalıcı çözümler getirdik" dedi.

Peygamber Efendimizin 'insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir' düsturundan yola çıkarak hizmet etmeyi ibadet saydıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Belediyelerin gelirleriyle ayakta duran ve yaptıkları yatırımlarla hizmet sunan kurumlar olduğunu belirten Başkan Çat; "Gelirlerimiz arttığı sürece vatandaşlarımıza vereceğimiz hizmetlerimizin kalitesi de artacaktır" dedi.

Toki sakinleri de şimdiye kadar yaptıkları hizmetler ve bundan sonra verecekleri destekler için Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundular.Çocuklara yakınlığını her fırsatta gösteren Belediye Başkanı Abdulkdir Çat'a çocukların ilgisi de bir hayli yoğundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çat'ın Vatandaş Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement