Abdulkadir Çat Kadınlar Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Çat Kadınlar Gününü Kutladı

Abdulkadir Çat Kadınlar Gününü Kutladı

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat İlçedeki Bayanların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü bir dizi ziyaretle kutladı.

11.03.2013 09:56

SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ÇAT "ANNELERİMİZE GÖSTERDİĞİMİZ SEVGİ VE HOŞGÖRÜYÜ KADINLARIMIZA DA GÖSTERİRSEK TÜRKİYE'DE SORUN KALMAZ"

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Dünya Kadınlar Gününde ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kamuda yöneticilik yapan bayanlarla, Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokalindeki Hanımların ve Belediye bünyesinde çalışan bayan personelle, Belediye Hizmet Binasında hizmet alan bayanların ve Meclis Üyesi Bayanların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak gül armağan etti.

Belediye Başkanı Abdulkadir Başkan Çat,Şehrimizdeki yönetici hanımefendileri bizatihi ziyaret ederek onlara değerli olduklarını ifade edebilmek ve Dünya Kadınlar Gününü kutlamak istediklerini bildirdi.Başkan Çat ziyaretlerinde, son zamanlarda en önemli sorunların başında gelen kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet konusuna dikkat çekerek; "Annelerimize gösterdiğimiz özeni, sevgiyi, anlayışı, hoşgörüyü, hürmeti kadınlarımıza da gösterirsek toplum olarak bu sorunun üstesinden de gelmiş oluruz ve hiç bir problem kalmaz. Bana göre meselenin özü budur" dedi.

Ülkede en fazla sıkıntıyı yaşayanların kadınlar olduğunu belirten Başkan Çat, Kadına yönelik şiddetin eğitimsizlikten kaynaklandığının altını çizdi.Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; "Özellikle çocuklarımızı yetiştirmenin en iyi yolunun aileden geçtiğini düşünmeli ve çocuklarımıza örnek olmalıyız.Çocuk ailede ne görürse onu yapacağı için çocuklarımıza örnek olacak davranış ve uygulamalarla onların en iyi şekilde yetişmelerini sağlamalıyız. Bu şekilde de kadına şiddeti aileden başlayarak önleyebiliriz" dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat;"Sıkıntılardan, problemlerden uzak, sevgi saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, gerekli yasal tedbirlerin alınarak kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulmasını diliyor; Mutluluğumuzu borçlu olduğumuz annelerimizin ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum. Seydişehir Belediyesi olarak sizlerin her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunuzu düşünerek en kaliteli hizmetleri sunmaya özen gösteriyoruz. En güzel günler sizlerin olsun" dedi.

Seydişehirli bayanlar ise; "Sayın Başkanımız bu önemli günümüzde bizleri unutmadınız ve o kadar memnun ettiniz ki. Yaptığınız hizmetlerle ve etkinliklerle bizi her zaman önemsediğinizi, bize değer verdiğinizi hissettiriyorsunuz. Size ne kadar teşekkür etsek azdır" diyerek Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulkadir Çat Kadınlar Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement