Adana Dövme Sildirince Vücudunda Izler Olan Genç Kızdan Doktora Tepki - Son Dakika
Güncel

Adana Dövme Sildirince Vücudunda Izler Olan Genç Kızdan Doktora Tepki

Adana'da, vücudundaki dövmelerden rahatsız olup sildirmek için ameliyat olan ancak vücudunda derin izler oluşan 23 yaşındaki Dilan Deniz Kılıç, ameliyatı yapan doktorun kendisini suçlamasına tepki gösterdi.

21.07.2017 15:34

Adana'da, vücudundaki dövmelerden rahatsız olup sildirmek için ameliyat olan ancak vücudunda derin izler oluşan 23 yaşındaki Dilan Deniz Kılıç, ameliyatı yapan doktorun kendisini suçlamasına tepki gösterdi.Sağ omuz, sırt, iki el bileği ve sol koluna sarmaşık ve isimlerden oluşan dövmeler yaptıran Dilan Deniz Kılıç, 2 yıl önce bunları sildirmeye karar verdi. İstanbul'daki özel bir hastanede görevli plastik cerrahi uzmanı S.D. ile görüşen Dilan Deniz Kılıç, farklı tarihlerde 2 ameliyat geçirdi. Cerrahi operasyonla genç kadının vücudundaki dövmeler yok edildi ancak ameliyat ile oluşan yara izleri geçmedi. Vücudundaki derin izler nedeniyle psikolojik sorunlar yaşayan Kılıç, doktor hakkında İstanbul 11'inci Tüketici Mahkemesi'nde 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Ameliyatı yapan Dr. S.D. ise kendisinin de dava açtığını, olayın yargıya intikal ettiğini söylemekle yetinirken, bu sabah bazı televizyon kanallarındaki programlara katılıp Dilan Deniz Kılıç'ın ameliyat sonrası lazer tedavisini aksattığını söyledi.

SUÇLU ÇIKARTILIYORUM

Oluşan yara izleri nedeniyle çok istediği kıyafetleri giyemediğini, psikolojisinin bozulduğunu ve büyük mağduriyet yaşadığını anlatan Dilan Deniz Kılıç ise doktorun açıklamalarına tepki gösterdi. Yaşadıkları nedeniyle özür ve telafi beklerken suçlandığını aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Yaşadığım mağduriyet tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. 23 yaşındayım. İki kez ameliyat oldum. Buna rağmen yaralar geçmedi. Dövmeden ziyade üzerimde kötü yaralar oluştu. Buna rağmen doktor benden özür dilemesi gerektiği yerde beni suçluyor. Hem mağdur olan benim hem de suçlu çıkarılmaya çalışılan taraf benim. Böyle adalet kesinlikle olmaz. Hukuki başvurularımızı yaptık. Kendisiyle adalet önünde hesaplaşacağız. Ameliyatlar nedeniyle maddi olarak da güçlük yaşadım. Oluşan izlerin geçmeyeceği söyleniyor. Tedavi olacak olsam bile buna maddi durumum elverişli değil. Tedavi olmayı çok istiyorum. Çünkü bu genç yaşta bu şekilde izleri taşımak istemiyorum ve çok utanıyorum insan içine çıkmaya."

Adana Dövme Sildirince Vücudunda Izler Olan Genç Kızdan Doktora Tepki
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Dövme Sildirince Vücudunda Izler Olan Genç Kızdan Doktora Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement