Adnan Polat: "Bundan Sonra İsmimi Kullanıp Galatasaray'a Zarar Verirlerse Sessiz Durmam" - Son Dakika
Güncel

Adnan Polat: "Bundan Sonra İsmimi Kullanıp Galatasaray'a Zarar Verirlerse Sessiz Durmam"

Adnan Polat: "Bundan Sonra İsmimi Kullanıp Galatasaray\'a Zarar Verirlerse Sessiz Durmam"

Kadir Çetinçalı, İstanbul-DHA Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat, hakkındaki iddialara yanıt verdikten sonra soru cevap bölümüne geçildi.

15.12.2014 12:55

Kadir Çetinçalı, İstanbul-DHA

Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat, hakkındaki iddialara yanıt verdikten sonra soru cevap bölümüne geçildi. Polat, " Ünal Aysal'ın üyeliği kadar benim kulüp tarihinde görev almışlığım var. Önce Galatasaray'ı, camiayı tanıması gerek" ifadelerini kullandı.

Polat'ın açıklamaları şu şekilde: "Bu bölünmeyi önlemek gerek. Kimsenin ağzı sulanmasın kimse bu kulübü kendi patronajına sokamaz. Faruk Süren borçsuz kulüp aldı. Sonra 4 defa şampiyon oldu. UEFA Kupası'nı aldı, işin hakkını verdi. Sonra Faruk Süren'in AIG projesine ben de karşıydım. Ama projesini tamamlamasına fırsat vermediler. Onu da harcadılar. Sonra bana yüklendiler. Bundan sonra gerekli cevabı alacaklar"

"Rijkaard geldiğinde kimse geleceğine dahi inanmıyordu. Ama kimyası tutmadı. Sonra Fatih Hoca ile Boğaz'da Yiğit Şardan'ın teknesinde buluştuk. Sana ihtiyacımız var dedik. Teklifinize teşekkür ederim ama şu anda teknik direktörünüz var dedi. Ben onu göndereceğiz dedim. O zaman tamam dedi. Bir gün sonra da Rijkaard'ı gönderdik. Sonra ben Fatih Hoca ile bir kez daha bir araya geldim. Türkiye'de çok açılar çektim. Artık Türkiye'de çalışmayı düşünmüyorum dedi. Sonra 2 ay geçti Ünal Aysal ile çalışmaya başladı. Daha ne söyleyeyim."

"Galatasaray o ibra usulsüzlüğünü kaldırmaz ise ben Galatasaray'ın hiçbir etkinliğine katılmayacağım. "

"Ben kulüpten ayrılırken Ünal Aysal'a yolsuzlukları belgeli 39 kişinin belgesini verdim. Bu adamları kulübe almayın dedim. Hırsızlıkları kanıtlanmış adamların çoğunu kulübe geri aldılar. Geldiler kurumsallık dediler. Ne anladınız kurumsallıktan"

"Taraftar belki sadece futbolun neticesine göre karar verebilir ama kulüp üyelerinin böyle değerlendirme hakkı yoktur. Kulübün bu durumuna sessiz kalınamaz. Benim en çok gurur duyduğum şampiyonluk 2011 yılındaki 8'incilik. Etrafımız alev alev yanarken, biz temiz kaldık. "

"Benim artık bu yaşadıklarım, duyduklarım, İnan Kıraç kulübü Eğitim Vakfı'nın altına almaya çalışıyor.

Bizim birleşmeyi yaptığımız dönem Sportif A.Ş'nin değeri 700 milyon Dolar'dı şimdi 160 milyon Dolar. 1 milyar Dolar harca, şirketin değerini 500 milyon Dolar düşür"

"Benim Aziz Yıldırım ile başkanlık öncesinde 25 yıllık tanışıklığımız var. Normalde 5-6 ayda bir telefonda konuşuruz. Eğer Aziz Yıldırım şike yaptı ise Türk yasaları kanunları gerekli cezayı vermeli. O dönemde hapse düşmüş bir insan var. Ben düşene vurmam. Gittim hapiste iken ziyaret ettim. Mecnun başkanı da ziyaret ettim. Benim anlayışım bu. Bundan sonra benim ismimi kullanırlarsa, Galatasaray'a zarar verirlerse sessiz durmam"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adnan Polat: 'Bundan Sonra İsmimi Kullanıp Galatasaray'a Zarar Verirlerse Sessiz Durmam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement