AFAD İl Müdürünün kızı pencereden düşerek hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

AFAD İl Müdürünün kızı pencereden düşerek hayatını kaybetti

Van AFAD Müdürü Mehmet Ulutaş'ın kızı Almira, pencereden düşerek hayatını kaybetti. Ulutaş, kızının ölüm haberini alır almaz Hatay'dan Şanlıurfa'ya, oradan da helikopterle Van'a gelerek cenazeyi teslim aldı. Almira'nın cenazesi Ankara'ya götürüldü. Olay, komşuları ve meslektaşlarını da derinden etkiledi.

26.07.2023 19:49

AFAD İl Müdürünün kızı, pencereden düşüp, yaşamını yitirdi (2)

Van AFAD Müdürü Mehmet Ulutaş'ın, kızının ölüm haberini aldıktan sonra 55 gündür görev yaptığı Hatay'dan kara yoluyla Şanlıurfa'ya, oradan da helikopterle Van'a gelerek cenazeyi teslim aldığı belirtildi. Ailenin 3 çocuğundan en küçüğü olan Almira'nın cenazesi, toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüldü.

Acı haber, Mehmet Ulutaş'ın komşularını ve meslektaşlarını da yasa boğdu. Lojmanda oturan ve olaya tanık olan çocuklar da Almira'nın ölümünden dolayı çok üzgün olduklarını söyledi. Dün olayın yaşandığı saat 17.30 sıralarında, dışarda oynadıklarını belirten Eyüp Ensar (12), camın açık olduğunu sinekliğin açılıp Almira'nın düştüğünü söyledi. Ensar, "Biz oynarken ablasının hemen yanına düştü. Daha sonra ambulans geldi. İlk müdahaleyi yaptı. Çok üzgünüz" diye konuştu. (DHA)

AFAD İl Müdürünün kızı pencereden düşerek hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AFAD İl Müdürünün kızı pencereden düşerek hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement