Afyonkarahisar'daki Patlama - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'daki Patlama

Afyonkarahisar\'daki Patlama

Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un Ordu'daki akrabalarının evinde yas var.

06.09.2012 19:14  Güncelleme: 19:11

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un (35) Ordu'daki akrabalarının evinde yas var.

Akkuş'un merkeze bağlı Gökömer köyünden olduğu ancak baba evinde kimse bulunmadığı için evinin kapalı olduğu bildirildi.

Olayın ardından şehidin babası Hasan ve annesi Türkan Akkuş'un Afyonkarahisar'a hareket ettiği öğrenilirken, şehidin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kayınpederinin evinde ise taziyeler kabul ediliyor. Şehit haberinin alınmasının ardından eve Türk bayrakları asılırken, Cüneyt Akkuş'un akrabalarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Şehit eşi Songül Akkuş'un amcası Cafer Özcan, burada yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamayı dün gece televizyondan öğrendiklerini belirtti.

Diğer akrabalarıyla hemen yeğeni Songül Akkuş'u arayarak bilgi almaya çalıştıklarını anlatan Özcan, şunları söyledi:

"Ancak yeğenimle telefonda konuştuğumda kendisinin de eşinden haber alamadığını ve endişeli olduğunu söyledi. Olayın hemen ardından şehidimizin babası, annesi ve kayınpederi Afyonkarahisar'a gitmek üzere yola çıktı. Cüneyt Akkuş ile en son Ramazan Bayramı'nda görüşmüş, bir araya gelmiştik. Kendisi ailesiyle Ordu'da 15 gün izin kullanmıştı. Afyonkarahisar şehidimizin ilk görev yeriydi. 10 yıldır da askerdi. Olaydan dolayı çok büyük üzüntü yaşıyoruz. Acımız çok büyük."

Öte yandan şehit Cüneyt Akkuş'un, Hasan Mert (8) ve Enver Efe (1) isimli iki çocuğu olduğu öğrenildi.

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız da taziyelerin kabul edildiği eve gelerek aileye başsağlığı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'daki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement