Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar\'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Alkim ve Şerife Memiş Uçar anaokullarının yıl sonu sergi açılışları gerçekleşti.

04.05.2018 19:09

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Alkim ve Şerife Memiş Uçar anaokullarının yıl sonu sergi açılışları gerçekleşti.

Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik ve Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan'ın katıldığı etkinliklerde, yıl boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Kaymakam Keklik, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Keklik, "Öğrencilerimiz bir yıl boyunca okullarında öğretmenlerinden öğrendiklerini uyguladılar. Ortaya çok güzel çalışmalar çıkmış. Daha çok çalışmanız ve daha başarılı olmanız dileğiyle hepinizi kutluyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrenci velileri ile birlikte sergi yakından incelendi.

Gönüllü Hanımlar Derneğinden Başkan Çöl'e ziyaret

Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Fulya Bolcal ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaret etti.

Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanlığına yeni seçilen Fulya Bolcal'a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Çöl, yaptıkları nazik ziyaret için kendilerine teşekkür etti.

Gönüllü Hanımlar Derneği olarak bundan sonra yapacakları faaliyetler ve programlar için Çöl'e bilgi veren heyet, karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement