Ağrı Valisi Işın Askerlerle Sahur Yaptı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valisi Işın Askerlerle Sahur Yaptı

Ağrı Valisi Işın Askerlerle Sahur Yaptı

AĞRI Valisi Musa Işın, Hamur ilçesine bağlı Yukarı Gözlüce Köyü'nde bulunan Jandarma Karakolunu denetledi ve askerlerle sahur yaptı.

06.06.2017 13:08

AĞRI Valisi Musa Işın, Hamur ilçesine bağlı Yukarı Gözlüce Köyü'nde bulunan Jandarma Karakolunu denetledi ve askerlerle sahur yaptı. Vali Işın, "Bu ülkeye ihanet edenler cezalarını canlarıyla ödemeye devam edeceklerdir" dedi.

Ağrı'ya 37 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Gözlüce Köyü Jandarma Karakolu'nda beraberinde 12'nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Vali Yardımcısı Ejder Demir ve ATSO Başkanı Saim Alpaslan ile birlikte giden Vali Musa Işın, Hamur İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yücel Yılmaz'dan bölgenin asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgi aldı. Sahur programının ardından karakolda görevli askerlere hitap eden Vali Musa Işın, terörle ilgili şunları söyledi:

"Kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Vatanımızı bu pis ayaklara çiğnettirmeyeceğiz. Ezanımızı susturtmayacağız, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, istiklalimizi koruyacağız. Vatanımızın her karış toprağına sahip çıkacağız. Hiç kimseyi bu topraklara sokmayacağız. Biz DAEŞ'İ Fırat Kalkanı'nda alt ettik. Aynı şekilde PKK'yı da bu sene bitirme noktasına getireceğiz. Devletimizin, hükümetimizin ve bakanlığımızın kararlığı ile biz inşallah PKK'yı bu yıl bitireceğiz. PKK'ya çok büyük zararlar veriyoruz. Bu ülkeye ihanet edenler cezalarını canlarıyla ödemeye devam edeceklerdir. Nitekim şu anda da devam ediyorlar, hepsi ihanetlerinin bedelini canları ile ödemeye devam ediyor. Daha dün Çemçe'de 7 terörist, geçtiğimiz günlerde Tendürek Dağı'nda 29 terörist öldürüldü. Ondan 1 hafta önce yine Tendürek Dağı'nda 9 terörist öldürüldü. Başlarını kaldırdıkları her gün başlarına bomba yağacak. Bu namussuzlar, haysiyetsizler ve şerefsizler inlerinden çıkamayacak hale gelecekler. Biz sizin hakkınızı maddi olarak ödeyemeyiz. Siz çok ulvi, büyük bir fedakarlıkta bulunuyorsunuz. Bunun maddi bir karşılığı yoktur. Bu millet İslam'ın son kalesidir. Cenab-ı Hak bu milleti, vatanımızı muhafaza edecektir." - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Valisi Işın Askerlerle Sahur Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement