Ahmet Aydın Askerlerle Birlikte Türkü Söyledi - Son Dakika
Güncel

Ahmet Aydın Askerlerle Birlikte Türkü Söyledi

Ahmet Aydın Askerlerle Birlikte Türkü Söyledi

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesini ziyaret ederek, daire müdürleriyle toplantı yaptı ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

31.12.2012 16:35

Siirt Valisi Ahmet Aydın Pervari'de Askerlerle Birlikte Türkü Söyledi

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Öndoğan ile birlikte Pervari ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Pervari Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Aydın, İlçe Kaymakamı Duran Eryılmaz'dan, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Daha sonra Kültür Merkezinde ilk ve ortaöğretim okullarının okul müdürleri ile bir toplantıya katılan Vali Aydın, kitap okuma kampanyasının öneminden bahsetti ve kampanyaya destek istedi.

Yılsonuna kadar il genelinde 2 milyon kitabın okunmasını sağlamayı amaçladıklarını belirten Vali Aydın, "Her öğrencimizin yılsonuna kadar ortalama 24 kitap okumasını istiyoruz. Bunu sağlarsak kampanyamız amacına ulaşır. Ancak bunu yaparken de öğrencilerin okudukları kitapları anlamaları esastır." dedi.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Daha sonra çarşı esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet eden, Vali Aydın, bir çay ocağında vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Aydın, vatandaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını bire bir öğrenme imkanı sağlayan bu tür ziyaretleri sık sık yapmaya çalıştığını vurguladı.

VALİ MAHMETCİKLERİLE BİRLİKTE KİTAP OKUDU, TÜRKÜ SÖYLEDİ

Vali Aydın'ın ilçedeki temasları ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma komutanlığını ziyareti ile devam etti. Buralarda yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Aydın, İlçe Jandarma Komutanlında, "Siirt Okuyor Projesi" kapsamında, Mehmetçiklerle birlikte kitap okudu. Askerlerle bir süre sohbet eden Vali Aydın, daha sonra Mehmetçiklerle birlikte türkü söyleyerek, kendilerine moral verdi.

Vali Aydın'ın, Pervari İlçe ziyaretinde, yatırımcı kuruluşların il müdürleri' de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Aydın Askerlerle Birlikte Türkü Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement