Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı, Mustafa Öztürk, Yıldırım’da - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı, Mustafa Öztürk, Yıldırım’da

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı, Mustafa Öztürk, Yıldırım’da

Çocukluğunun Beyazıd Mahallesi'nde Seçim Çalışmasına Katılan Öztürk, Doğum Günü Olan Mhp Adayı Cüneyt Karlık'la Sohbet Etti.

28.05.2011 00:00

BURSA - AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Öztürk, seçim turlarına Yıldırım'da devam etti. Yıldırım'daki seçim çalışmaları sırasında MHP İlçe Başkanlığı'na da uğrayan Öztürk'e, MHP Milletvekili Adayı Cüneyt Karlık Türk bayrağı hediye etti.

Öztürk, seçim çalışmalarına çocukluğunun geçtiği Beyazıd Mahallesi'nde sürdürdü. Partililerle birlikte Beyazıd Mahallesi esnafını gezen Mustafa Öztürk, mahalle esnafına hayırlı işler dileyerek destek istedi.

BAYRAK HEDİYE ETTİ…

Beyazıd Mahallesi'ndeki seçim çalışmaları sırasında MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı'na da ziyarette bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Öztürk, burada MHP Milletvekili Adayı Cüneyt Karlık ve MHP'lilerle sohbet etti.

Sohbet esnasında Cüneyt Karlık kendisinin bugün doğum günü olduğunu belirterek , "Bugün doğum günü olan birisi olarak bu sefer hediye almayacağım, hediyeyi ben vereceğim" diyerek AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Öztürk'e Türk bayrağı hediye etti.

Bayrağı öperek alan Mustafa Öztürk, "Cüneyt Karlık'ın bu jestinden dolayı çok mutlu oldum. Kardeşlik güzel şey, bizim bunu pekiştirmemiz lazım. Türkiye'yi kimseye böldürmeyiz. Tek bayrak, tek vatan, tek millet anlayışı ülkemizde sonsuza kadar sürecektir. Kimse terörden medet ummasın. Terörden medet umanların karşısında olacağız" dedi.

POLİSLERE MORAL ZİYARETİ

İki aday da birbirlerine 12 Haziran seçimlerinde başarı diledi. Mustafa Öztürk, daha sonra Yıldırım Polis Merkezi'ni ziyarette bulundu. Yıldırım Polis Merkezi'nde polislerle bir araya gelen Mustafa Öztürk, "Polislik mesleği çok zor bir iş. Polis teşkilatı ülkemizin yüz akı.

Polisler vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayan büyük bir teşkilat. Halkımızın daha huzurlu, daha güvenli bir hayat sürmesi için polis teşkilatı ile beraber bizlerde uğraşıyoruz. Allah sizlerin yardımcısı oldun" diyerek güvenlik görevlilerine iyi görevler diledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Öztürk, Gökdere semt pazarına da uğrayarak esnafla görüştü.

Öztürk pazar esnafından gördüğü yoğun ilgi karşısında, "Gördük ki 12 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti'ye yoğun bir teveccüh var. Bu teveccüh bizi çok mutlu ediyor. Bu da AK Parti'nin yeniden daha güçlü bir şekilde iktidara geleceğinin bir göstergesi konumunda. Halkımızın bize göstermiş olduğu bu yoğun ilgiye ustalık dönemimizde de layık olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı, Mustafa Öztürk, Yıldırım’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement