AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na

AK Parti\'den Kılıçdaroğlu\'na

"Namuslu Bir Genel Başkansan..."

09.03.2011 16:15  Güncelleme: 16:33

AKk Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Odatv muhabiri İklim Bayraktar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sonrası bugün basına yansıyan Kılıçdaroğlu'nun 'AK Partili bir yöneticiyle ilgili konularda var' şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi. "CHP içindeki Bizans oyunlarına bizim aklımız ermiyor" diyen Bozdağ "Eğer namusluysa konuyu bütün yönleriyle kamuoyuna açıklasın." dedi.

Meclis'te konuşan Bozdağ, Yüksek Seçim Kurulu'nun yurtdışında bulunan vatandaşların oy kullanmalarını engellemesi hakkında da "Bu karar kanunlara aykırıdır." diyerek YSK'ya kararından dolayı tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ŞOK İDDİASI

İklim Bayraktar'ın sizinle görüştüğüne dair iddialar var? Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Bayraktar, Odatv muhabiri olarak geldi ve kendisi uzun süre beklemiş görüşmek için. Oda tv muhabiri olarak geldi görüştüm. Ben İklim hanımdan bir şey istiyorum. Bana anlattığı bir bölüm daha var. Onu da anlatmasını istiyorum. Bir AKP yöneticisi, tepe yöneticisiyle ilgili olarak anlattığı bazı olaylar vardı" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, "Bir bakan mı?" sorusu üzerine de "Eğer İklim Hanım bunu açıklarsa o zaman ben merak ediyorum AKP medyası ne yazacak. Aramızdaki bir görüşme olduğu için ben bu görüşmeyi anlatmak istemiyorum. Ama Sayın Bayraktar teybe aldığını söylüyor. Ben o teybin açıklanmasını isterim. Orada kimin hakkında neleri anlattığını Sayın Bayraktar'ın anlatmasını isterim. Sanırım asıl şok o tarafta yaşanacaktır" dedi.

"Gazetelerde yer almayan bölümü siz açıklayacak mısınız?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Hayır. Çünkü benim elimde teyp bandı yok. Onun açıklamasını isterim. Teyp kaydını bana verirse ben açıklarım. İddia sahibi ben değil" diye konuştu.

"Teybe aldığını size söyledi mi?" sorusuna da Kılıçdaroğlu, "Teybe aldığını bana söylemedi. Ben gazetelerden öğrendim" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement