AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş'ı Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş\'ı Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş A.Ş. Başkanı Sedat Şahin'i makamında ziyaret etti.

02.08.2018 17:06

Milletvekili Canan Kalsın'ı çiçek ile karşılayarak makamında misafir eden Başkan Şahin, toplu ulaşım sektörü ve Özulaş A.Ş. yeni yönetim kurulu hakkında bilgi verdi.

"İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifaden eden ve sektör ile ilgili yapılan çalışmaları anlatan Başkan Şahin, "Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte Büyükşehir Belediyemiz, İETT, meslek kuruluşları ve değerli milletvekillerimizle diyalog ve uyumlu bir işbirliği içinde çalışacağız ve Hükümetimizin ve sizlerin desteği ile çok daha güzel işlere imza atacağız. Sizleri TBMM çatısı altında sık sık ziyaret edeceğiz" dedi.

<a class='keyword-sd' href='/ak-parti/' title='AK Parti'>AK Parti</a> <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a> Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş'ı Ziyaret Etti

"İSTANBUL İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, "Başkan Sedat Şahin ve ekibini tebrik ediyorum yeni görevleri hayırlı olsun, güzel bir ekip oluşturmuş esnafımıza ve halkımıza hizmette süreklilik esastır, İstanbul halkına hizmet etmek için daha çok çalışacağız. Başkanımız Sedat Şahin ile birlikte daha evvelki dönemde tanışıyoruz. Meslek kuruluşları ile birlikte sektörümüzün ve şehrimizin geleceği ile ilgili problemleri çözmede ve hizmet etmede memnuniyet duyacağız ve sizlere her zaman kapımız açıktır." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş'ı Ziyaret Etti
AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş'ı Ziyaret Etti
AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş'ı Ziyaret Etti

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Özulaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement