Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın İzmir'in Kurtuluşuyla İlgili Kutlama Mesajı - Son Dakika
Güncel

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın İzmir'in Kurtuluşuyla İlgili Kutlama Mesajı

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak\'ın İzmir\'in Kurtuluşuyla İlgili Kutlama Mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı İzmir'in Kurtuluşunun 88. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı. Ömür Kabak Mesajında Şunları Kaydetti

08.09.2010 14:06  Güncelleme: 14:07

"9 Eylül, milletimizin vatan sevgisi ve bağımsızlık inancıyla eşine az rastlanır bir kahramanlık sergilediği Türkiye Cumhuriyetine giden yolun açılış müjdesi olmuştur. 19 Mayıs'ta Samsun'da yanan kurtuluş meşalesi , 9 Eylül 1922'de İzmir'de zafer ile sona ermiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1 Eylül'de Dumlupınar'da verdiği 'Ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir ileri' emri 9 Eylül 1922'de İzmir'de noktalanırken; bu zafer yalnızca Türkiye için değil, tüm dünyada istiklali için mücadele eden milletlere örnek olmuştur.

O gün büyük bir destan yazarak umudunu ve özgüvenini tazeleyen milletimiz, varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olmadığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bugün de milletçe, devraldığımız değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla koruyor, gelecek hedeflerimize doğru, birlik ve beraberlik içinde, kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.

Her karış toprağını, kutsal kanlarıyla sulayarak, yaşadığımız coğrafyayı vatan yapan ve bize emanet eden ölümsüz kahramanlar; devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar ulusumuzun gönlünde yaşamaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle İzmir`in düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm İzmirlileri sevgiyle selamlıyorum"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın İzmir'in Kurtuluşuyla İlgili Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement