Ak Parti Kadın Kollarından Anlamlı Proje - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Kadın Kollarından Anlamlı Proje

Ak Parti Kadın Kollarından Anlamlı Proje

Van'a gelen kadın kolları üyeleri, hem ailelere psikolojik destek oluyorlar hem de çeşitli yardımlarda bulunuyorlar.

07.01.2012 08:28

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından 81 ilde başlatılan proje kapsamında Van'a gelen kadın kolları üyeleri, hem ailelere psikolojik destek oluyorlar hem de çeşitli yardımlarda bulunuyorlar.

Projeyi organize eden ve gelen misafirlerle ilgilenen AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, "Projemiz'kadınlarımız, çocuklarımız, yarınlarımız, destek için biz de varız' sloganı ile genel merkezimizin başlattığı kampanya kapsamında her hafta farklı illerin kadın kolları Van'a ziyaret gerçekleştiriyor. Biz Van kadın kolları olarak organize ediyoruz. Program dahilinde özellikle kenar mahallelerde yaşayan insanları ziyaret ediyoruz. Gelen misafirlerimizle birlikte deprem psikolojisinden çok etkilenen kadın ve çocuklara hem destek olmak hem de sorunlarını dinlemek ve gerekli yerlere iletmektir. En büyük amacımız köprü vazifesini görerek sorunların çözümü için gerek il başkanımıza gerek milletvekillerimize veya yetkililerimize iletmek ve katkı sağlamaktır. Projemiz gereği ayrıca Türkiye geneli 81 ili ve bütün AK Parti kadın kollarını kapsamaktadır" dedi.

Hakan, kadın kolları olarak depremin ilk gününden bu yana Van'da kalarak insanlara yardımcı olduklarını ve birlikte çadırda kaldıklarını belirterek, "Bizim de evlerimiz hasar gördü ve giremiyoruz. Ancak çadırda kalarak insanlarımızın yanında olmak en büyük görev saydık kendimize" şeklinde konuştu.

Proje dahilinde Van'a gelen Iğdır AK Parti kadın kolları başkanı Hatice Bakış da, "Biz de Vanlı kardeşlerimize destek olmak maksadıyla genel merkezimizden izin alarak bu proje kapsamında Van'a gidelim dedik ve topladığımız yardımları özellikle kenar mahallelerde dağıttık. Oradaki insanların dertlerini sorunlarını genel merkezimize raporlar şeklinde ilettik. En büyük sıkıntıları özellikle kimsesiz veya sahipsiz gidipte kendine bir çadır alamayan derme çatma naylondan çadırlarda yaşayan insanların acısını ve ihtiyaçlarını genel merkezimize ileterek yardımcı olmalarını istedik. Ayrıca bu insanların deprem acısına ortak olmak ve psikoloji destek sağlamak amacıyla yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla geldik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Kadın Kollarından Anlamlı Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement