AK Parti'nin En Genç Belediye Başkanı Görevini Devraldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin En Genç Belediye Başkanı Görevini Devraldı

AK Parti\'nin En Genç Belediye Başkanı Görevini Devraldı

Tokat Belediye Başkanı olarak seçilen 37 yaşındaki Eyüp Eroğlu, görevini iki dönem belediye başkanlığı yapan Adnan Çiçek’ten teslim aldı.

02.04.2014 17:40

Tokat Belediye Başkanı olarak seçilen 37 yaşındaki Eyüp Eroğlu, görevini iki dönem belediye başkanlığı yapan Adnan Çiçek'ten teslim aldı.

Tokat Adliyesi'nde mazbatasını alan Başkan Eroğlu, Şeyh-i Şirvani Hazretleri'nin kabrine giderek dua etti. Şeyh-i Şirvani Mezarlığı'nda okunan duanın ardından AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Başkan Eroğlu, yakasındaki AK Parti rozetini çıkartarak AK Parti İl Başkanı Adem Çelik'e teslim etti. Başkan Eroğlu, parti rozetini çıkardığını belirterek hangi parti de olursa olsun herkese eşit mesafede olacağını kaydetti. Daha sonra Tokat Belediye binası önünde düzenlenen törene geçen Başkan Eroğlu, coşkulu bir kalabalık tarafından karşıladı. Devir teslim töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Eroğlu, halkın içinden ayrılmayacağını, belediye kapısının halka sonuna kadar açık olacağını söyledi. Tokat'ta güzel hizmetler yapmayı arzu ettiklerini ifade eden Başkan Eroğlu, "Artık 30 Mart bizim için bitmiştir. 'Şu mahalle bize şu kadar oy verdi, şu mahalle az oy verdi, bu insan beni tercih etti, bu etmedi' gibi bir anlayış bizim anlayışımız olmadı, olamayacak da. Her zaman söyledim. Biz eşit, adil, şeffaf ve hesap veren bir anlayışla belediyeciliğimizde yolumuza devam edeceğiz. Tokat Belediye Başkanı olarak 145 bin insanın belediye başkanı olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

BAŞKAN EROĞLU, GÖREVİNİ TESLİM ALDI

Konuşmaların ardından okunan dualarla belediye binasına giren Başkan Eroğlu'nu makamında Başkan Çiçek karşıladı. Tokat Belediye Başkanı olarak iki dönem görev yapan Adnan Çiçek, görevini Eyüp Eroğlu'na teslim etti. Eski Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. Belediye başkanlığının zor bir görev olduğunun altını çizen Çiçek, "Rabbim işlerini kolaylaştırsın. Allah yar ve yardımcısı olsun. Elbette inanıyoruz ki her sabah evinden çıktığı zaman bu şehir için dua edecektir. Bundan sonraki süreçte kardeşimize dualarınızı bekliyorum" diye konuştu.

Çiçek, konuşmasının ardından yakasındaki rozeti çıkartarak Başkan Eroğlu'nun yakasına taktı. Başkan Eroğlu ise konuşmasında vatandaşlarla oluşturacakları gönül bağı ve dualarla yollarına başlayacaklarını belirterek, "Başkanımızın bıraktığı bu güzel noktadan belediyemizi daha güzel noktalara getirmek için gayret edeceğiz. Kendisine teşekkür ediyorum. 10 yıl boyunca Tokat'ımızda güzellikler oluşturdu. 4 yıl boyunca da il başkanı olduğum süreçte birlikte çalıştık. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Eroğlu, konuşmasının ardından Adnan Çiçek'e verdiği hizmetlerin anısına plaket takdim etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin En Genç Belediye Başkanı Görevini Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement