Ak Partiden İzmirli Çocuklara 30 Ağustos Armağanı - Son Dakika
Güncel

Ak Partiden İzmirli Çocuklara 30 Ağustos Armağanı

Ak Partiden İzmirli Çocuklara 30 Ağustos Armağanı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Ve Türk Silahlı Kuvvetleri Gününde Anlamlı Bir Organizasyona İmza Attı.

30.08.2010 15:03  Güncelleme: 15:06

Ege Havacılık Uçuş Okulunun katkılarıyla İzmir'in 30 ilçesinden velileriyle gelen 10 yaş altı öğrenciler 30 Ağustos Zafer Bayramında İzmir semalarında uçarak hayatlarının ilk uçuş deneyimini yaşadı.

Adnan Menderes Havalimanı'ndaki Ege Havacılık Uçuş Okulu'nda Okul müdürü Zafer Halidi'den ,sivil havacılık ve eğitim uçağıyla ilgili bilgi alan öğrencilerin mutluluğunu paylaşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak öğrencilerle sohbet ederek çocukların ilk uçuş heyecanını paylaştı.

Uçuş öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak,

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemine değinerek, Türk ulusu olarak bu anlamlı günü gururla kutladıklarını belirtti. Ömür Kabak,"Ege Havacılık Uçuş Okulu'ndan gelen teklif üzerine, geleceğimiz olan çocuklarımıza bu anlamlı günü en güzel şekilde yaşatmak ve kutlamalarını sağlamak amacıyla, Atatürk'ümüzün 'İstikbal Göklerdedir' sözünü de dikkate alarak bu etkinliği düzenledik.

İzmir'in 30 ilçesinden gelen İzmir'in güzel çocukları, eğitim uçağıyla İzmir semalarında hayatlarının ilk uçuş deneyimini yaşayacak. Hepsi bizim çocuğumuz, İzmir'imizin çocukları. Ailelerinden izin alarak bu organizasyonu gerçekleştirdik. AK Parti olarak biz milletimizin partisiyiz. Milletimizin özlemlerini yansıtmaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Onların bu anlamlı günde özel anlar yaşayarak, değerlerine sahip çıkması için çalışıyoruz. Aynı zamanda da havacılığı sevdirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Ege Havacılık Uçuş Okulu yetkilisi Zafer Halidi ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da benzer bir faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Amacımız, çocuklarımıza havacılığı sevdirmek, sivil havacılığı öğretmek. Ulusumuz için özel günlerde, çocuklarımızda önemli bir hatıra oluşturmak istedik. Heyecanları gözlerine yansıyan çocuklarımızın arasından Türk Havacılığına katkı sağlayacak olanlar çıkacaktır. Aynı etkinliği 29 Ekim'de de gerçekleştireceğiz' diye konuştu.

Eğitim uçağını dikkatle inceleyen öğrenciler,apronda bekleyen 4 kişilik Cessna 172 eğitim uçağına sırayla binerek pilotlar Zafer Halidi ve Süleyman Doğan ile İzmir semalarında tur attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Partiden İzmirli Çocuklara 30 Ağustos Armağanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement