Ak Partili Evcin'den Chp'li İnce'ye Mesaj: - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Evcin'den Chp'li İnce'ye Mesaj:

Ak Partili Evcin\'den Chp\'li İnce\'ye Mesaj:

Ak Partili Evcin'den CHP'li İnce'ye Mesaj:

13.09.2010 23:40

AK PARTİLİ EVCİN'DEN CHP'Lİ İNCE'YE MESAJ:

'KISPET GİYMESİNE ARTIK GEREK YOK'

REFERANDUM sonuçlarını değerlendiren AK Parti Yalova Milletvekili İlhan Evcin, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye gönderme yaparak, "Kıspet giymesine artık gerek yok. Kendisi 3 tane er meydanında kaybetti. Türkiye'de bir kaybetti. Yalova'da kaybetti ve kendi köyünde kendi hemşerilerinde kaybetti" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına milletvekili İlhan Evcin, İl Başkanı Temel Coşkun ile çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan İlhan Evcin, zor bir çalışma döneminden sonra hayırlı bir sonuç çıktını söyleyerek şunları kaydetti:

"Yalova merkezde teşkilatımız ciddi bir performans sergiledi. Referandumun değerlendirmesini, kendi içimizde ilerleyen dönemde yapacağız. Tabi Muharrem İnce'nin kıspet giymesine artık gerek yok. Kendisi 3 tane er meydanında kaybetti. Türkiye'de bir kaybetti. Yalova'da kaybetti ve kendi köyünde kendi hemşerilerinde kaybetti."

AK Parti Yalova İl Başkanı Temel Coşkun da, referandum öncesi illerinde 'Hayır' oylarının önde olduğunu, yaptıkları çalışma ile bunu ters çevirmeyi başardıklarını savundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Evcin'den Chp'li İnce'ye Mesaj: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement