Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler

Görüntü Dökümü : Senato toplantısından detay Hüseyin Bağcı'nın açıklaması Akademisyenlerin bildirisine tepkiler PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı: "Akademisyen ve araştırıcı sıfatıyla terör ile bölücü unsurların yanında yer alarak açıkça gaflet, dalalet ve hatta hıyanet çizgisinde olduğunu belli eden birtakım kişilerin bildirisini nefretle kınıyoruz" Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, "Akademisyen ve araştırıcı sıfatıyla terör ile bölücü unsurların yanında yer alarak açıkça gaflet, dalalet ve hatta hıyanet çizgisinde olduğunu belli eden birtakım kişilerin bildirisini nefretle kınıyoruz" dedi.

13.01.2016 14:49

Görüntü Dökümü :

Senato toplantısından detay

Hüseyin Bağcı'nın açıklaması Akademisyenlerin bildirisine tepkiler

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı:

"Akademisyen ve araştırıcı sıfatıyla terör ile bölücü unsurların yanında yer alarak açıkça gaflet, dalalet ve hatta hıyanet çizgisinde olduğunu belli eden birtakım kişilerin bildirisini nefretle kınıyoruz"

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, "Akademisyen ve araştırıcı sıfatıyla terör ile bölücü unsurların yanında yer alarak açıkça gaflet, dalalet ve hatta hıyanet çizgisinde olduğunu belli eden birtakım kişilerin bildirisini nefretle kınıyoruz" dedi.

Prof. Dr. Bağcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PAÜ Senatosunun "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin bildirisine ilişkin konuları görüşmek üzere toplandığını söyledi.

Son günlerde görülen ağır terör eylemlerinin milleti ve senatolarını derin üzüntüye sevk ettiğini belirten Bağcı, 2023 hedeflerine yürüyen Türkiye'ye karşı "beşinci kol faaliyetinde" bulunanların taşeronluğunu üstlenen terör örgütleri ile yandaşlarının, milleti her türlü temel hak ve hürriyetinden mahrum bırakan eylemleri sürdürdüğünü bildirdi.

Devletin varlığı ve milletin birliğine yönelik tehditlere karşı PAÜ'nün kararlı duruşunu koruduğunu vurgulayan Bağcı, şunları kaydetti:

"Ülkemizde kamu düzeni ve huzurun sağlanması için teröre karşı yürütülen haklı mücadeleyi destekliyor, kahraman güvenlik güçlerimize minnet duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Akademisyen ve araştırıcı sıfatıyla terör ve bölücü unsurların yanında yer alarak açıkça gaflet, dalalet ve hatta hıyanet çizgisinde olduğunu belli eden birtakım kişilerin bildirisini nefretle kınıyoruz.

PAÜ Senatosu olarak tüm terör örgütlerini ve destekçilerini lanetlerken, yaşanan sorunların giderilmesi ve huzurun sağlanması için akademisyenlerimiz başta olmak üzere öğrencilerimiz ve çalışanlarımızla üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle mücadelemizi sürdürme kararlılığındayız."

Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement