Akbank'tan Esnafa Altından Kredi - Son Dakika
Güncel

Akbank'tan Esnafa Altından Kredi

Akbank\'tan Esnafa Altından Kredi

Akbank, 'Altınlarınız atıl durmasın, işinizi büyütsün' sloganı ile KOBİ yastık altında duran altınlarını finansman kaynağı olarak kullanma imkanı sunuyor.

06.09.2012 11:02  Güncelleme: 11:06

Akbank, 'Altınlarınız atıl durmasın, işinizi büyütsün' sloganı ile Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) yastık altında duran altınlarını finansman kaynağı olarak kullanma imkanı sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre Akbank, özellikle bazı dönemlerde teminat problemi yaşayan esnaf müşterilerini düşünerek altına dayalı olarak geliştirdiği "Esnafa Altından Kredi"yi tüm KOBİ'lerin kullanımına sundu. Evde, bankada ya da şirket kasalarında bekleyen altınlarını Akbank Altın Hesabı'na yatıran KOBİ'ler, Akbank'tan kefilsiz, uygun ve avantajlı koşullarla "Esnafa Altından Kredi"yi kullanabilecekler.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, atıl duran altınların ekonomiye kazandırılması için son aylarda bir dizi kararlar alındığını anımsatarak, banka olarak Merkez Bankası'nın, ekonomiyi canlandırmak için aldığı bu kararlara destek olmak için harekete geçtiklerini dile getirdi.

Gür, bu amaçla özellikle zaman zaman teminat sıkıntısı yaşayan esnaf başta olmak üzere tüm KOBİ'ler için "Esnafa Altından Kredi"yi geliştirdiklerini söyledi. Gür, "Teminat olarak sayılacak Akbank Altın Hesabı da müşterilerimize bir yandan kazandırmaya devam edecek. KOBİ'lerimiz, 'Esnafa Altından Kredi' sayesinde taksitli ticari kredi ihtiyaçlarını kefil bile getirmeden, cazip faiz oranı ve düşük dosya komisyonu ile karşılayabilecekler" dedi

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank'tan Esnafa Altından Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement