Akbank'tan Hesabını Bilen KOBİ'ler İçin Tarifeler - Son Dakika
Güncel

Akbank'tan Hesabını Bilen KOBİ'ler İçin Tarifeler

Akbank\'tan Hesabını Bilen KOBİ\'ler İçin Tarifeler

Akbank, KOBİ'lere bankacılık işlemlerini avantajlı şekilde yapabilmeleri için "KOBİ Tarifeleri"ni hazırladı.

22.05.2013 15:59  Güncelleme: 16:22

Akbank, KOBİ'lere bankacılık işlemlerini avantajlı şekilde yapabilmeleri için "KOBİ Tarifeleri"ni (KOTA) hazırladı. Bu kapsamda KOBİ'ler günde sadece 1 TL ödeyerek yıl boyunca birçok bankacılık işlemini ücretsiz yapabilecek.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, Akbank son olarak da KOBİ'lere, yaptıkları bankacılık işlemlerine uygun tarifeyi seçerek sadece tek bir sabit ücret ödemelerine imkan sağlayan KOBİ Tarifeleri-ni (KOTA) sunuyor. Böylelikle KOBİ'ler bankacılık işlemleri için ne ödeyeceğini baştan bilerek hesabını yapabiliyor, bir sürprizle karşılaşmıyor.

KOBİ'lerin en çok yaptıkları bankacılık işlemleri gözönünde bulundurularak oluşturulan tarifeler ile KOTA Yıllık, KOTA 10, KOTA 20 ve KOTA 30 olarak 4 farklı seçenek sunuluyor. Bu tarifelerle KOBİ-ler havale, EFT, çek tahsilatı, çek karnesi, hesap cüzdanı/hareketi yazdırma gibi bankacılık işlemlerinin herbiri için ayrı ayrı ücret ödemiyorlar..

KOBİ'ler günde sadece 1 TL ödeyerek KOTA Yıllık Tarife-ye sahip olabiliyor, tarife kapsamında Akbank Şubeleri'nden veya Akbank Direkt İnternet'ten 300 adet havale, 100 adet EFT işlemi gerçekleştirilebiliyorlar. Ayrıca bu tarifede KOBİ'ler Akbank Şubeleri'nden sınırsız çek tahsilatı ve 2 adet 25 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurken, hesap işletim ücreti ödemiyorlar

Akbank'ın KOBİ'lere yönelik yeni tarifeleri ile ilgili bir açıklama yapan Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Akbanklının KOBİ'lerde de hep farklı olduğunu, sektörde birçok alanda olduğu gibi, müşteri ihtiyaçlarına yeni çözümler bulma konusunda da öncü uygulamalara imza attıklarını belirtti.

Gür, şunları kaydetti:

"KOBİ'lerimizin hayatını kolaylaştıracağına inandığımız yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. 'KOBİ Tarifeleri (KOTA)', tarife içeriğindeki havale, EFT, çek tahsilatı, çek karnesi, hesap cüzdanı/hareketi yazdırma gibi bankacılık işlemlerinden belli adetlerle sınırlı olmak üzere aylık veya yıllık ücret karşılığı yararlanabilmeyi sağlayacak. KOBİ Tarifeleri ile KOBİ-ler yapacakları her işlem için ayrı ücret ödemeyecek ve bankacılık işlemleri için ödeyeceği ücreti baştan bilecek. Böylece, hesabını net bir şekilde yapabilecek. Kendi yaptıkları işlemlere göre belirleyeceği çok hesaplı tarifeler ile kazançlı çıkacak. Örneğin KOTA Yıllık ile KOBİ-ler günde sadece 1 TL ödeyerek yıl boyunca yapacağı birçok bankacılık işlemini ücretsiz gerçekleştirecek.

KOBİ Tarifeleri, Akbank şubelerinin yanısıra Çağrı Merkezi ve Akbank Direkt İnternet-ten de alınabilecek. KOBİ'ler her yıl büyüyen Türkiye ekonomisinin dinamosu konumundalar. 'KOBİ'ler Türkiye'nin, Akbank KOBİ'lerin Gücüdür' felsefesiyle hareket ediyoruz ve tüm çalışmalarımızı değer yaratmak ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlamak amacıyla yürütüyoruz. Akbank olarak KOBİ'ere yenilikçi ürün ve hizmetleri avantajlı koşullarda sunmaya devam edeceğiz." - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank'tan Hesabını Bilen KOBİ'ler İçin Tarifeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement