Akgün'den 5 Sosyal Tesis Daha - Son Dakika
Güncel

Akgün'den 5 Sosyal Tesis Daha

Akgün\'den 5 Sosyal Tesis Daha

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 5 sosyal tesisi daha Büyükçekmecelilere kazandırmak üzere çalışma başlattı.

08.02.2014 11:24

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 5 sosyal tesisi daha Büyükçekmecelilere kazandırmak üzere çalışma başlattı. Akgün, "Kentin en güzel noktalarını belli kişilerin değil, halkın hizmetine sunacağız" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye yeni bağlanan beldelerde atıl vaziyette kalan bölgeleri yeniden halkın hizmetine sunmak üzere çalışma başlattı. Celaliye'de Celayla olarak bilinen tesisleri, Mimarsinan'da metruk halde bırakılan Türk Hava Kurumu Kampı ile Sinanoba'daki Oba Kulüp Tesisleri'ni yeniden planlayan Akgün, Pınartepe ve Büyükçekmece Kordonu'nda sıfırdan tesisler yapılması talimatı verdi.

ENGELLİ VE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ

Futbol ve basketbol sahalarının, tenis kortlarının yapılacağı tesislerin bazılarında olimpik yüzme havuzları da bulunacağı ve nişan ve düğün gibi organizasyonlarını ücretsiz olarak yapabilecekleri şekilde planlanan tesislerdeki fiyatlandırmalar da Büyükçekmece Belediye Meclisi'ne sunulacağı belirtildi. İçinde spor merkezleri bulunan tesislerden Büyükçekmece sınırları içerisindeki okullar ve engelli dernekleri ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Çevre beldelerin Büyükçekmece Belediyesi hizmet alanı içerisine alınmasının ardından geniş çaplı bir plan çalışmasına girildiğini söyleyen Başkan Hasan Akgün, "Bölgeyi detaylı bir şekilde incelediğimizde kentin en güzel noktalarının metruk halde bırakıldığını gözlemledik. Gerekli planlama çalışmalarını tamamlayarak bu bölgelerde çalışma başlattık. Ayrıca bu tesislere ek olarak Pınartepe'de ve Büyükçekmece Kordonu'nda yapılacak iki tesis daha planladık. Yapılacak bu tesisleri de önce Büyükçekmece halkının hizmetine sunacağız. Kentin en güzel noktalarını belli bazı kişilerin değil, bu kentte yaşayan vatandaşların hizmetine sunacağız. Bu tesislerden okulların ve engelli derneklerinin bu tesislerden ücretsiz olarak faydalanabilmelerini sağlayacağız. Bize büyük bir nimet olarak sunulan Büyükçekmece'nin eşsiz güzelliğinden tüm Büyükçekmecelilerin eşit şartlarda faydalanabilmelerini hedefliyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akgün'den 5 Sosyal Tesis Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement