Akıma Kapılan Boyacı Ustası Öldü - Son Dakika
Güncel

Akıma Kapılan Boyacı Ustası Öldü

Akıma Kapılan Boyacı Ustası Öldü

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki üç katlı bir binanın dış cephe boyasını yaparken elindeki boya fırçasının alüminyum çubuğunun elektrik tellerine değmesi sonucu akıma kapılan boyacı ustası 28 yaşındaki Mehmet Orman, öldü.

09.04.2016 17:26

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki üç katlı bir binanın dış cephe boyasını yaparken elindeki boya fırçasının alüminyum çubuğunun elektrik tellerine değmesi sonucu akıma kapılan boyacı ustası 28 yaşındaki Mehmet Orman, öldü. Bir yıl önce evlenen Orman'ın, üç ay sonra baba olacağı öğrenildi.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında, Dallıca Mahallesi'nde bulunan üç katlı binanın ikinci kat balkonunda meydana geldi. Arif Tellioğlu'na ait üç katlı evin boya işlerini yapan boyacı ustası Mehmet Orman, ikinci kat balkonuna çıkarak alüminyum çubuğa geçirdiği fırçayla binanın dış cephesini boyamaya başladı. Bir ara elindeki fırça, yakın olan elektrik tellerine çarptı. Bunun üzerine Orman, akıma kapılarak yere yığıldı. Olayı görenlerin ihbarıyla çağrılan sağlık ekipleri, olay yerine geldi. Yapılan kontrolde, Orman'ın öldüğünü belirlendi.

3 AY SONRA BABA OLACAKTI

Bir yıl önce evlenen ve üç ay sonra baba olacağı öğrenilen Orman'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından kesin ölüm raporunun alınması için İzmir Adli Tıp kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan; aynı yerde yeğeni Mehmet Orman ile birlikte çalışan dayısı Metin Bayan ise tellerin binaya çok yakın mesafeden geçtiğini belirterek elektrik dağıtım şirketini suçladı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akıma Kapılan Boyacı Ustası Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement