Akordeon Ustaları Osmangazi'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Akordeon Ustaları Osmangazi'de Buluştu

Akordeon Ustaları Osmangazi\'de Buluştu

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen 'Akordeon Buluşması', Türkiye'nin usta akordeon sanatçılarını bir araya getirdi.

20.02.2017 16:27

Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen '2. Akordeon Buluşması' etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen programa, Muammer Ketencoğlu, İberya Özkan, Halil İbrahim Onay, M. Hakan Kaya, Aydın Çıracıoğlu gibi usta akordeon sanatçılarının yanı sıra yerel sanatçılar da katıldı. Sahnede yeteneklerini sergileyen usta akordeon sanatçıları, Kafkaslar'dan Balkanlar'a farklı kültürlerden örnekler sergileyerek, salonu dolduran vatandaşlara müzik ziyafeti sundu. Sanatçıların akordeon ile çaldığı Balkan, Rumeli, Çerkez ve Gürcü türkülerine seyirciler de eşlik etti.

Gecede konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanvekili Ünal Aksoy, "Akordeon kendine has tınısıyla farklı toplumlardan insanları bir araya getiriyor. Günümüz dünyasında buna ihtiyacımız var. Akordeon buluşmasının da buna vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akordeon Ustaları Osmangazi'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement