Alman Atletizim Takımı Ayyo Team Essen E.v Brezilya Maratonu'na Hazırlanıyorlar - Son Dakika
Güncel

Alman Atletizim Takımı Ayyo Team Essen E.v Brezilya Maratonu'na Hazırlanıyorlar

Alman Atletizim Takımı Ayyo Team Essen E.v Brezilya Maratonu\'na Hazırlanıyorlar

Amatör olarak Almanya'da çeşitli atletizim müsabakalarına katılan ilk ve tek Türk-Alman Atletizim Takımı Ayyo Team Essen e.V, 16-27 Ekim Tarihleri Arası Brezilya'nın Porto Alegre kentinde düzenlenecek Dünya Masterler Atletizim Şampiyonası için,...

07.10.2013 16:58

Amatör olarak Almanya'da çeşitli atletizim müsabakalarına katılan ilk ve tek Türk-Alman Atletizim Takımı Ayyo Team Essen e.V, 16-27 Ekim Tarihleri Arası Brezilya'nın Porto Alegre kentinde düzenlenecek Dünya Masterler Atletizim Şampiyonası için, Essen-Baldeneysee kanal kenarında özel olarak hazırlanıyor. Takım kaptanı Muharrem Yılmaz yönetiminde antrenmanlarını sürdüren Türk-Alman Atletizim Takımı Ayyo Team Essen e.V, biri bayan altı sporcu, üç yöneticisiyle 1 6 Ekim 2013 tarihinde Brezilya'ya gidecek.

Türkiye Atletizim Federasyonu tarafindan da desteklenen Ayyo Team Essen e.V, maratonda dereceye girmeyi hedefliyor.

Ayyo Team Essen e.V Kulüp Başkanı Mustafa Karadeniz, Böylesine büyük bir maratona Almanya'dan sporcu gönderebilmek bizim için gurur verici.Umarım atletlerimiz dereceye girer dedi.

Dün sabah yapılan idman sonrası hazırlıklarını değerlendiren takım kaptanı Muharrem Yılmaz, sporcular Tamer Gökoğlan ve İbrahim Şahin, iyi çalıştıklarını ve mutlaka derece elde etmek istediklerini belirtti.

Ayyo Team Essen e.V Kafilesi, Güzel Tekgül, Tamer Gökoğlan, Muharrem Yılmaz, Ali öztekin, İbrahim Şahin ve Ümran Demir sporcu kadrosu ve İsmail Çakmak, Murat Çelik ve İnci Çakmak yönetici heyetiyle Brezilya'ya gidecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alman Atletizim Takımı Ayyo Team Essen E.v Brezilya Maratonu'na Hazırlanıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement