Almanya Erlangen Belediyesi Meclis Üyeleri?nden Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu - Son Dakika
Güncel

Almanya Erlangen Belediyesi Meclis Üyeleri?nden Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu

Almanya Erlangen Belediyesi Meclis Üyeleri?nden Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu

Almanya Erlangen Belediyesi Meclis Üyeleri'nden hayatını kaybedenler için saygı duruşuTaner Tüzün Erlangen,1 Temmuz, (DHA)- İstanbul'un Beşiktaş ilçesi ile kardeş belediye olan Erlangen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki menfur saldırıda hayatını kaybedenler için, meclis toplantısı öncesi anma töreni düzenlendi.

01.07.2016 10:17

Almanya Erlangen Belediyesi Meclis Üyeleri'nden hayatını kaybedenler için saygı duruşu

Taner Tüzün Erlangen,1 Temmuz, (DHA)- İstanbul'un Beşiktaş ilçesi ile kardeş belediye olan Erlangen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki menfur saldırıda hayatını kaybedenler için, meclis toplantısı öncesi anma töreni düzenlendi. Saygı duruşu yapılan törende, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Konsolos Gürol Baş, Muavin Konsolos Murat Yavuz Başar, THY Nürnberg Müdürü Osman Nuri Hasırcı, Erlangen Türk Kültür Derneği Başkanı Müslüm Akgün, Erlangen DİTİB Başkanı Mehmet Sapmaz ile çok sayıda vatandaşımız yanlarında getirdikleri Türk bayrakları ile hazır bulundu.

İyi Günde, Kötü Günde Birlikteyiz

Erlangen Belediye Başkanı Dr.Florian Janik, 'iyi günde ve kötü günde birlikte olmalıyız, Türk halkının acısını paylaşıyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hayatlarını kaybedenleri büyük bir saygı ile anıyoruz' diye konuştu. Terörü lanetleyen Janik, kardeş şehir Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a yazdığı taziye mektubunu okudu. Kardeş Şehir Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar'da cevabi mektubunda Dr. Florian Janik ve meclis üyelerine teşekkürlerini iletti. Janik, konuşması sonunda hazır bulunanları bir dakikalık saygı duruşuna davet etti

Başkonsolos Yavuz Kül Dayanışma İçin Buradayız

Tören sonrası DHA? ya konuşan Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, ' Erlangen Belediye Başkanı'nın, hayatlarını kaybeden kardeşlerimizin aziz hatırası için bir etkinlik düzenlemesi ve güzel bir konuşma yapması, saygı duruşunda bulunması ve teröre karşı tepkisini koyması güzeldi.' dedi. Yavuz Kül, 'bizler de burada bulunmakla, beraberliği temin ettik' diye konuşarak, terör saldırısında hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya Erlangen Belediyesi Meclis Üyeleri?nden Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement