Altepe: Bursa´daki En Büyük Ortağımız Milli Eğitim - Son Dakika
Güncel

Altepe: Bursa´daki En Büyük Ortağımız Milli Eğitim

Altepe: Bursa´daki En Büyük Ortağımız Milli Eğitim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2013-2014 eğitim öğretim yılı nedeniyle kendisini ziyaret eden öğrencileri ağırladı.

16.09.2013 17:17

Ziyarette konuşan Başkan Altepe, Bursa´da gösterdikleri faaliyetlerde en büyük proje ortaklarının Milli Eğitim Müdürlüğü olduğunu söyledi.

BURULAŞ´taki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete; Heykel´deki Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Alkan, 4-A Sınıfı Öğretmeni Gonca Torun ve 4. sınıf öğrencileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geleceğin yöneticileri olan çocuklardan ümitli olduğunu ifade etti. Türkiye´nin ve Bursa´nın geleceğinin çocukların iyi yetişmesine bağlı olduğunu belirten Başkan Altepe, bu nedenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü´yle olan ilişkilere özen önem verdiklerini açıkladı. Türkiye´nin eğitim ve öğretim imkanlarının geçmişe nazaran çok iyi olduğunu, aynı standardın Bursa´da da bulunduğunu kaydeden Başkan Altepe, "Fakat buna rağmen yine de eksikliklerimiz olabiliyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün mevzuat ve finansman olarak yetmediği yerlerde, Büyükşehir Belediyesi olarak ağırlığımızı koyuyoruz. Bugüne kadar yaptığımız onlarca spor salonu, aktivite merkezleri ve araç-gereç destekleri bunun en açık göstergesi. O nedenle Bursa´da Büyükşehir Belediyemizin en büyük çözüm ortağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü´dür" dedi.

Okulun 4-A Sınıf Öğretmeni Gonca Torun ise eğitim ve öğretime sağladığı katkılar nedeniyle Başkan Altepe´ye teşekkür etti. Bursa´da bulunan okulların özellikle spor salonu, aktivite merkezleri ve teknik imkanlar bakımından 4 yıl öncesine nazaran mükemmel seviyelere ulaştığını belirten Torun, kapsayıcı ve problem çözücü yaklaşımı nedeniyle Başkan Altepe´yle çalışma ekibine şükranlarını iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altepe: Bursa´daki En Büyük Ortağımız Milli Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement