"Altın Pusula Ödül Töreni" "Haliç Kongre Merkezi"nde - Son Dakika
Güncel

"Altın Pusula Ödül Töreni" "Haliç Kongre Merkezi"nde

"Altın Pusula Ödül Töreni" "Haliç Kongre Merkezi"nde

Haliç Kongre Merkezi, bu yıl 12.si düzenlenecek olan "Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödül Töreni"ne ilk kez ev sahipliği yapıyor.

01.06.2013 08:32

Türkiye'de halkla ilişkiler projelerinin ödüllendirildiği tek platform olan 12. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması'nın sonuçları, 4 Haziran Salı akşamı saat 19.00'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Ödül Töreni'nde açıklanacak.

Kongre turizminin yükselen yıldızı İstanbul'un deniz kıyısındaki tek kongre merkezi olan Haliç Kongre Merkezi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin (TÜHİD) bu yıl 12.si düzenlenecek Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 4 Haziran Salı gecesi TÜHİD tarafından düzenlenecek gecede kamu, özel, sivil toplum kuruluşları ve halkla ilişkiler firmaları sektörün oskarlarına kavuşacak.

Özel sektör, kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve genç iletişimcilerin projelerinin yarıştığı organizasyon kamu ve iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirecek. Haliç Kongre Merkezi'nde ilk kez gerçekleştirilecek Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri'ne bu yıl 16 ana 12 alt kategoride toplam 145 proje katılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Altın Pusula Ödül Töreni' 'Haliç Kongre Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement