Altınoluk'ta Coşkulu Halk Konseri - Son Dakika
Güncel

Altınoluk'ta Coşkulu Halk Konseri

Altınoluk\'ta Coşkulu Halk Konseri

Altınoluk Belediyesi'nin Altınoluk Kültür ve Turizm Derneği Korosu ile birlikte düzenlediği ücretsiz halk konseri büyük ilgi gördü.

11.07.2013 01:22

Geçtiğimiz hafta Altınoluk Belediyesi'nin katkılarıyla Altınoluk Amfi Tiyatro'da düzenlenen Altınoluk Kültür ve Turizm Derneği Korosu'nu sahne aldığı Türk Müziği konserinde herkes doyasıya eğlendi. Her yaş grubundan izleyicinin ilgi gösterdiği konserde şarkılar tek bir ağızdan söylendi. Coşkulu anlara sahne olan konserin bir de sürprizi vardı. Türk Sanat Müziği Sanatçısı ve eğitimcisi Ümit BULUT ile kendi gibi sanatçı ve eğitimci eşi Pınar Kul BULUT konsere misafir sanatçı olarak katıldı. Şarkıları ile izleyicileri coşturan çift Altınoluk'ta bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Geç saatlere kadar süren konserde genç yaşlı bütün herkes şarkılara eşlik etti. Sadece yaptığı başarılı çalışmalarla değil sosyal ve kültürel etkinliklerle de verdiği destek ile adını sık sık duyuran Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan ÖZPOLAT, halkın talepleri doğrultusunda düzenledikleri etkinliklere halkın gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan ÖZPOLAT böylesi güzel sanatsal etkinliklerde yer almanın kendileri için önemli olduğunu, Atatürk'ün "Bir millet sanattan ve sanatkardan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat ve alil bir kimse gibidir. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur."sözü ışığında çalışmalarına yön verdiğini belirtti.

Konser sonunda konuk sanatçılara ve Altınoluk Kültür Turizm Derneği Korosu'na katkılarından dolayı plaket ve çiçek takdim edildi. Altınoluk Belediyesi'nin kendilerine verdiği destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Altınoluk Kültür Turizm Derneği Başkanı Şahin KOPUZ yaptığı konuşmada "Öncelikle bize her zaman destek veren ve bu konseri sizlerle buluşturmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Hasan ÖZPOLAT'a teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu gece bizi yalnız bırakmayan ve şarkıları ile bizleri coşturan, konuk sanatçılarımıza da teşekkürlerimi iletiyor, Atatürk'ün yolunda ilerleyen bu çağdaş çiftimizi burada ağırlamaktan gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Ayrıca gece boyunca tek bir ağızdan büyük bir coşku ile şarkılarımıza eşlik eden siz misafirlerimize de koromuz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altınoluk'ta Coşkulu Halk Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement