Amasya'da Akil İnsan Toplantısına Gerginlik (2) - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Akil İnsan Toplantısına Gerginlik (2)

Amasya\'da Akil İnsan Toplantısına Gerginlik (2)

Akil İnsanlar Grubu Karadeniz Bölge Heyeti Üyeleri, Büyük Amasya Oteli'nde yapılan toplantının ardından Hacı İlyas Mahallesi'ndeki Şehit Polis Memuru Hayrettin Şişman'ın ailesinin evine ziyarette bulundu.

30.04.2013 16:22

Amasya'da AKİL İNSAN TOPLANTISINA GERGİNLİK (2)

ŞEHİT POLİSİN AİLESİNE ZİYARET

Akil İnsanlar Grubu Karadeniz Bölge Heyeti Üyeleri, Büyük Amasya Oteli'nde yapılan toplantının ardından Hacı İlyas Mahallesi'ndeki Şehit Polis Memuru Hayrettin Şişman'ın ailesinin evine ziyarette bulundu. Ardından heyet üyeleri Aydınca Beldesi'ne gitti. Burada yol kenarındaki bir bakkal dükkanı ile kahveyi ziyaret etti. Heyet Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez ve üye Bendevi Palandöken, vatandaşlara çözüm süreci ile ilgili düşüncelerini ve beklentilerini sordu. 77 yaşındaki Abdullah Koçak, Başkan Hakyemez'e, "Bu işin durması için elinizden geleni yapın" dedi. Hakyemez ve Palandöken, kahvehanede oyun oynayan vatandaşlarla da görüştü.

'ÖCALAN ÇIKACAK MI?'

Büfe sahibi 43 yaşındaki Aslan Kurt Bendevi Palandöken'in yanına gelerek, "Abdullah Öcalan çıkacak mı? Bunun sözünü nasıl vereceksiniz?" diye sordu. Bunun üzerine Palandöken, "Çıkmayacak. Bunun sözünü biz değil sen vereceksin. Çıkmasın derseniz çıkmayacak. Cumhurbaşkanı seçilecek. Oy vermesen olur mu? Beni seçmezsen ben senin başkanın olur muyum? Her şey senin elinde" diyerek cevapladı.

YK,İA,ST(MS/COŞ) (FOTOĞRFLI) - Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da Akil İnsan Toplantısına Gerginlik (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement