Amasyalı Sanatçı Yaşarken Yaptırdığı Mezarı Başında Poz Verdi-Hd - Son Dakika
Güncel

Amasyalı Sanatçı Yaşarken Yaptırdığı Mezarı Başında Poz Verdi-Hd

Amasyalı sanatçı yaşarken yaptırdığı mezarı başında poz verdiTürkiye'nin ve Amasya'nın sevilen sinema ve tiyatro oyuncusu 64 yaşındaki Yakup Yavru, memleketinde yaşarken 35 bin liraya harcayarak mermer ve taşlardan yaptırdığı mezarı başında poz verdi.

03.05.2018 17:48

Amasyalı sanatçı yaşarken yaptırdığı mezarı başında poz verdi

Türkiye'nin ve Amasya'nın sevilen sinema ve tiyatro oyuncusu 64 yaşındaki Yakup Yavru, memleketinde yaşarken 35 bin liraya harcayarak mermer ve taşlardan yaptırdığı mezarı başında poz verdi.

Türkiye'nin ve Amasya'nın 22 yıldır komedi dalında sevilen yüzü olan başrol, yardımcı oyuncu roller alan 64 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, memleketinde yaşarken Amasya Belediyesi'ne bağlı Tekirdede mezarlığından satın aldığı yere 35 bin lira harcayarak mermer ve taşlardan yaptırdığı mezarı başında poz verdi. Amasya'ya zaman zaman ziyarette bulunan henüz tamamlanmayan mezarını ziyaret ederek baş kısmına 5 ayrı göz yaptıran Yavru, Öldükten sonra hazırlattığı kendi oynadığı dizi, filmler ve kendi fotoğraflarından bazı karelerin yerleştirileceğini, fidanların arasına ise oynadığı bazı filmlerin afişlerinin koyulacağını söyledi. Ayrıca mezarının etrafını çam fidanları ve çiçekler diktirdi. 22 yıldır sinema ve tiyatro sanatçısı olarak hayatını devam eden Yakup Yavru, şöyle konuştuÖlümlü dünya ne olur, ne olmaz diye İstanbul'da zincirli kuyu değil de kendi öz memleketimde aklım başımdayken, canım sağken yerimi satın alıp mezarımı yaptırayım. Hiç olmazsa yarın öldüğümde insanlara sıkıntı çıkarmayım dedim. Her şey hazır zaten kapakları bile hazır, çokta keyifli oldu. Zaten yerimi de çok beğendim. Hemen ölesin geliyor. Öyle bir hoşuma gitti ki, şimdi bir de hayrat için ismime bir çeşme yaptıracağım. Ben memnunum, yani paraları oraya, buraya savuracağıma kendime göre hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum.ö Yavru, 'Mezarın arka kısmına özel olarak yaptırdığım, 5 göze ben öldükten sonra yağmur ve kardan etkilenmeyen çeşitli portrelerimi yerleştirecekler. Ama şimdi koyarsak, ayıp olur, herkes Fatiha okumaya başlarlar gerçekten öldü sanırlar. Ben öldükten sonra resimlerimi buraya yerleştirecekler. Çam fidanlarının aralarına da bazı oynadığım sinema filmlerinin afişleri konulacak. Mezarıma yaptırdığım toplam masraf 35 bin lirayı buldu. Daha da harcayacağımö diye konuştu.

Amasyalı Sanatçı Yaşarken Yaptırdığı Mezarı Başında Poz Verdi-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasyalı Sanatçı Yaşarken Yaptırdığı Mezarı Başında Poz Verdi-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement