Amatör Denizciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Amatör Denizciler Sertifikalarını Aldı

Amatör Denizciler Sertifikalarını Aldı

Amatör Denizcilik kursunu tamamlayan 114 belediye personeli törenle sertifikalarını aldı.

21.04.2012 12:35

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin Mudanya Yelken Kulübü işbirliğiyle düzenlediği amatör denizcilik kursunu tamamlayan 114 belediye personeli törenle sertifikalarını aldı.

BUSKİ Tenis Kafe´de düzenlenen törene Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Mudanya Yelken Kulübü Başkanı Taner Tümerdirim ve kursiyerler katıldı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ´Bursa Bir Deniz Kentidir´ projesi kapsamında 6 hafta 36 saat süren amatör denizcilik sınavı hazırlık seminerine 114 kursiyerin katıldığını söyledi. Kursu tamamlayanların Amatör Denizcilik Federasyonu tarafından bu hafta içerisinde sınava tabi tutulacağını ve başarılı olanların yat kaptanı ünvanı alacağını belirten Satık, 2 yıldır düzenlenen seminerlerde kendilerine her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye teşekkür etti. Konuşmasında kurslara katılan belediye personelini de gösterdikleri hassasiyetten dolayı kutlayan Satık, alınan sertifikaların hayırlı olması dileğinde bulundu.

Mudanya Yelken Kulübü Başkanı Taner Tümerdirim ise, Bursa´nın bir deniz kenti olması için hiçbir karşılık beklemeden kendilerine sınırsız desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye şükranlarını iletti. Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan kursların 2 yıldır aynı heyecanla devam ettiğini hatırlatan Tümerdirim, "İleride ilçe belediyelerini de kapsama alanına alacak bu girişim, inşallah BUSMEK bünyesinde faaliyet gösteren süresiz bir organizasyon halini alır. Benim kişisel dileğim budur. Deniz ve denizci kenti Bursa´nın turizme de ciddi katkıları olacaktır" dedi.

Törende, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık tarafından Mudanya Yelken Kulübü Başkanı Taner Tümerdirim´e seminere yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi. Konuşmaların ardından kursa katılan 114 kişi sertifikalarını aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amatör Denizciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement