Ankara'da Sürpriz Görüşme! - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Sürpriz Görüşme!

Ankara\'da Sürpriz Görüşme!

Tutuklu milletvekilleriyle ilgili tartışma sürerken Başbakan Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile görüştü.

01.07.2011 18:55  Güncelleme: 18:59

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede gündemdeki konuların konuşulmadığını söyledi Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede gündemdeki konuların konuşulmadığını söyledi.

Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç ile Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nin ardından sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Görüşmenin ardından Haşim Kılıç'a Başbakan Erdoğan'la görüşmesi soruldu. Kılıç, Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmede gündemdeki konuları konuşulmadığını söyledi.

Gazetecilerin, "Başbakanla yaptığınız görüşmede Diyarbakır'dan Bağımsız Milletvekili seçilen ancak vekilliği düşürülen Mehmet Hatip Dicle'nin Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvurusu ile tutuklu vekillerin durumunun gündeme gelip gelmediğinin' sorulması üzerine Kılıç, "Hayır" yanıtını verdi. Başbakanla nezaket görüşmesi yaptıklarını belirten Kılıç, "Gündemdeki konularla ilgili herhangi bir konuşma olmadı" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara'da Sürpriz Görüşme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement