Ankara - Konya Karayolunda Kaza - Son Dakika
Güncel

Ankara - Konya Karayolunda Kaza

Ankara - Konya Karayolunda Kaza

Konya - Ankara karayolunda meydana gelen kazada bir araç içerisinde bulunan 9 kişiden 8'i hayatını kaybetti.

04.06.2012 10:09

Konya - Ankara karayolunda meydana gelen kazada bir araç içerisinde bulunan 9 kişiden 8'i hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saat 19.30 sıralarında Ankara Konya karayolunun 80. kilometresinde meydana geldi. Yusuf Çevik (63) idaresindeki ticari araçla Ankara istikametine giderken semazenleri Konya'ya getirmek için yola çıkan İsa Uğur yönetimindeki 42 CNZ 93 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, kamyonet sürücüsü Çevik ile ailesinden Fatma (69), Kuzey (61), Merve (18), Esragül (20), Murat (34), Sibel (31) ve Ömer Çevik (11) hayatını kaybetti. Çevik ailesinde 9 yaşındaki Mürteza'nın yaralı olarak kurtulduğu ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, diğer araçta bulunan 4 kişi de yaralandı.

AİLECE KÖYLERİNE GELMİŞLER

Çevik ailesinin Ankara'da yaşadığı ve hafta sonu Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Kömişini köyüne gezmeye geldikleri belirtildi. Nakliyecilikle uğraşan

Yusuf Çevik'in eşi Fatma, kız kardeşi Kuzey, oğlu Murat, gelini Sibel ve torunlarıyla köylerinde vakit geçirdikten sonra Ankara'daki evlerine gitmek için akşam üzeri yola çıktıkları belirtildi. Karşı yönden gelen araçta bulunan semazenlerin ise Van'da gösteri yaptıktan sonra Ankara'ya uçakla geldikleri ve buradan Konya'ya gitmek için minibüsle yola çıktıkları öğrenildi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ile birlikte cenazelerin bulunduğu Kulu Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada hayatını kaybedenlerin yakınları ile görüşen Davutoğlu, bilgi aldıktan sonra Ankara'ya gitti.

Kazada hayatını kaybeden Çevik ailesinin Kulu Devlet Hastanesi'nde otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından köylerine götürüleceği ve bugün orada toprağa verileceği belirtildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara - Konya Karayolunda Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement