Antakya'da Basketbol Şöleni Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Antakya'da Basketbol Şöleni Yaşanacak

Antakya\'da Basketbol Şöleni Yaşanacak

Bir çok önemli organizasyona imza atan Antakya, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'na ev sahipliği yapacak

02.03.2012 12:44

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası 07-11 Mart 2012 tarihleri arasında Hatay'da yapılacak ve Antakya'da büyük bir basketbol şöleni yaşanacak...

Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursal yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası maçlarına ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı onur ve gurur duyduklarını belirterek, "Homend Antakya Belediyespor takımımızın 1. Lig de yer alması ile şehrimizde basketbola bakış açısı değişti ve heyecan daha farklı yaşanmaya başladı. Bu büyük organizasyonu şehrimize veren Basketbol Federasyonu yetkililerine şükranlarımızı sunarken, organizasyona büyük destek veren Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın'a teşekkür ederim.

Türkiye Kupası maçlarında önemli takımları şehrimizde ağırlayacağız ve büyük bir basketbol şöleni yaşanacak. Hatay halkımızın desteğiyle ve taraftar desteği bulunan kulüplerimizle beraber basketbol severlerimizi bu 4 günlük coşkuya katılmaya davet ediyoruz. Hatay basketbol il temsilciliği olarak bu organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın'da yaptığı açıklamada, Hatay ili olarak Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'na ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Türkiye Kupası 07-11 Mart 2012 tarihleri arasında Hatay'da yapılacak. Bu organizasyonu Hatay'a veren Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Turgay Demirel'e teşekkür ediyoruz. Hatay ili olarak bundan sonra birçok ulusal ve uluslararası büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacağız. İlimizdeki Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası organizasyonunu uluslararası bir kalitede gerçekleştireceğiz.

Bu çalışma sıradan bir organizasyon olmayacak. Bu organizasyonu hedeflediğimiz gibi başarı ile sonuçlandırmamız, bundan sonra ev sahipliği yapacağımız çeşitli branşlardaki büyük organizasyonlara referans olacaktır... Spor salonumuzu Türkiye Kupası oynanabilecek hale getirdik ve bu organizasyonu en iyi şekilde sonuçlandırmak için el birliği ile çalışacağız. Şehrimize gelen tüm takımlar ile yakından ilgileneceğiz. Spor severleri bu heyecanlı maçları izlemeye davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antakya'da Basketbol Şöleni Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement