Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatürk Çocuk Kültür Merkezleri'nin ortak etkinliği, Yat Limanı Amfitiyatro'da gerçekleşti.

18.06.2013 14:04

Foto: Açılış kurdelesi kesilirken, mağaza gezilirken

===

Miniklerden 'Yaza Merhaba'

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatürk Çocuk Kültür Merkezleri'nin ortak etkinliği, Yat Limanı Amfitiyatro'da gerçekleşti. Merkezlerde yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar ve gençler, hünerlerini sergiledi. 'Yaza Merhaba' adını taşıyan etkinlikte çocuklar mini konserler verdi, dans gösterileri sundu. Bağlama, gitar eşliğinde koro ve solo gerçekleşen konserler, izleyenlerden büyük alkış aldı. Çocukların dans gösterileriyse ilgiyle izlendi.

ANTALYA,

Foto: Kutlamadan fotolar

===

Tokar'da şenlik var

ALANYA'da Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin

Foto: Dernek yönetimi ve geçen yılın Tokar ağası Emine Keyaoğlu ile ÇYDD Başkanı Şeref Arslan

===

Maliye Bakanı'na afişli teşekkür

FETHİYE Belediyesi, devlet hastanesi önündeki alanın Fethiye Belediyesi'ne tahsisini onaylayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e, 'Teşekkür etmesini de biliriz' başlığıyla reklam panolarına teşekkür ilanı asıldı. Sazlık alanın Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na

Foto: 2010 yılında asılan afiş, yeni afişler ve Behçet Saatcı

===

Adrasan'da demokrasiyi tartışıyorlar

AVRUPA Birliği

Foto: Katılımcılardan foto

===

MHP'li kadınlardan seçim startı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi

Foto: Yemekten

===

Isparta'dan Ankara'ya dev çıkarma

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği

Foto: Şükrü Başdeğirmenci

===

Jandarmadan sigara operasyonu

MANAVGAT'ta jandarma tarafından yapılan 2 ayrı operasyonda toplam 1340 paket kaçak sigara ele geçirildi. Aldıkları bir ihbarı değerlendiren Manavgat Jandarma ekipleri, Taşağıl Beldesi Hocalar Köyü Kavşağı'nda doğu illerden gelen bir yolcu otobüsünde arama yaptı. Aramada yolculardan N.K.'nin valizinde 740 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Çolaklı Beldesi'nde de yine doğu illerden gelen yolcu otobüsünde yapılan aramada 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili A.B. ve M.K. gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen sigaralar ise Antalya Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT,

Foto: Çalışmalardan

===

Zeynep Dizdar Fethiye'de sahneye çıktı

Fethiye'nin eğlence merkezi Ölüdeniz Hisarönü'ndeki Zombie Bar'da sahneye çıkan şarkıcı Zeynep Dizdar, hayranlarına güzel bir gece yaşattı. 2 saat sahnede kalan Zeynep Dizdar'a yerliler kadar yabancı tatilciler de ilgi gösterdi. 'İlle de sen', 'Zehir gibi' ve 'Sana güvenmiyorum' adlı şarkılarıyla hayranlarını coşturan Dizdar, gecenin ilerleyen saatlerinde isteklere de yer verdi. Zombie Bar'daki konser ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ederken, Dizdar'ın hayranları sanatçının bol bol fotoğrafını çekti.

Ergün TOS/FETHİYE,

Foto: Sıla'nın ve izleyenlerden fotolar

===

Manavgat'ta trafik kazası: 4 yaralı

MANAVGAT'ta meydana gelen 2 ayrı kazada, 4 kişi yaralandı. İlçedeki ilk kaza, Sorgun Çamlık mevkisinde meydana geldi. Manavgat'tan, Side yönüne seyreden Mehmet Akif Türkmenoğlu'nun kullandığı 07 YLD 03 plakalı otomobil, Çamlık'ta karşı yönden gelen Şaban Horzum'un kullandığı 07 FGK 55 plakalı tur otobüsüyle çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Akif Türkmenoğlu ve yanındaki Janzen Deliaj Türkmenoğlu yaralandı. Side Özel Anadolu Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Janzen Deliaj Türkmenoğlu'nun hayati tehlikesinin olduğu kaydedildi. İçinde yolcu bulunmayan tur otobüsünün şoförü Şaban Horzum ise kazadan yara almadan kurtuldu.

İkinci kaza ise Sorgun-Titreyengöl kavşağında meydana geldi. Ali Arı'nın kullandığı 80 EM 944 plakalı otomobil, Sorgun'dan Titreyengöl yönüne seyrederken kontrolden çıkarak önce refüjdeki palmiye ağacına ardından da aydınlatma direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Ali Arı ve yanındaki S.A. çevredekiler tarafından araçtan çıkarılarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Kaza yapan araçlar

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement