Antalya'da "2b İstifaları" - Son Dakika
Güncel

Antalya'da "2b İstifaları"

Antalya\'da "2b İstifaları"

Antalya'nın Aksu AK Parti İlçe Teşkilatı'nda 2b rayiç bedellerini protesto eden aralarında Başkan yardımcılarının da bulunduğu 23 kişi istifa etti.

18.03.2013 12:55

Antalya'nın Aksu AK Parti İlçe Teşkilatı'nda 2b rayiç bedellerini protesto eden aralarında Başkan yardımcılarının da bulunduğu 23 kişi istifa etti. Bugün sabah 2b rayiç bedellerini yüksek bulan aralarında AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Hakan Demirkaplan ile Ali Karaçalı'nın da bulunduğu 23 partili istifa etti. Partililer, istifa dilekçelerini AK Parti İlçe yönetimine sundu. Partisinden istifa eden Hakan Demirkaplan, "Bize verilen sözler tutulmadı. 2b rayiç bedelleri netlik kazanmadı ve fazla. Bu nedenle istifa ediyoruz. Fakat gönlümüz AK Parti'de" dedi.

Ali Karaçalı ise, "Köylülerin yanında olmayan bir partide

siyaset yapmak istemiyorum. Bu nedenle partimden istifa ediyorum" diye konuştu. İstifa eden bir partili de, "Bize 2b için söz verdiler. Bize de nezarethane çıktı" ifadelerini kullandı.

İSTİFA EDENLERİ KENDİ ELLERİMLE ÜYE YAPACAĞIM

Partililerden istifa dilekçelerini alan AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Akpınar ise, istifaları doğru bulmadığını, 2b olayının çözülünceye kadar istifaları kabul ettiklerini söyledi. Akpınar, "2b olayı çözülünce tekrar arkadaşlarımızı ben kendi elimle üye yapacağım" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da '2b İstifaları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement