Antalya'da Otomobilin Çarptığı 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Otomobilin Çarptığı 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Antalya'da, sokakta otomobilin çarptığı 6 yaşındaki Mustafa Alp Ercan, yaşamını yitirdi. Küçük çocuğun cansız bedeninin üzeri karton ve plaj şemsiyesi ile örtüldü. Kaza sonucunda hayatını kaybeden çocuğun cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, otomobilin sürücüsünü gözaltına aldı ve soruşturma devam ediyor.

11.07.2023 19:14

ANTALYA'da, sokakta otomobilin çarptığı 6 yaşındaki Mustafa Alp Ercan, yaşamını yitirdi. Küçük çocuğun cansız bedeninin üzeri karton ve plaj şemsiyesi ile örtüldü.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Bayındır Mahallesi 324 Sokak üzerinde meydana geldi. A.A. (44) yönetimindeki 07 PK 350 plakalı otomobil, sokakta bulunan Mustafa Alp Ercan'a çarptı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

CANSIZ BEDENİNİN ÜZERİ PLAJ ŞEMSİYESİYLE ÖRTÜLDÜ

Kaza yerine gelen sağlık ekibince yapılan kontrolde talihsiz çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Küçük çocuğun cansız bedeninin üzeri karton ve plaj şemsiyesi ile örtülürken, savcı ve polis ekipleri kaza yerinde inceleme bulundu. Mustafa Alp'in cansız bedeni, kaza yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Polis, otomobilin sürücüsü A.A.'yı ifadesi için gözaltına aldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Antalya\'da Otomobilin Çarptığı 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Otomobilin Çarptığı 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement