Antalya haberi: Alanya'da iş yerine molotofkokteyliyle saldırı güvenlik kamerasında - Son Dakika
Güncel

Antalya haberi: Alanya'da iş yerine molotofkokteyliyle saldırı güvenlik kamerasında

Antalya habere göre İşyeri güvenlik kamerasından saldırı anına ilişkin görüntüler Saldırıya uğrayan işyerinden olay sonrası görüntüler Alanya'da iş yerine molotofkokteyliyle saldırı güvenlik kamerasında ANTALYA ( AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde 2 kişinin taşla camını kırdıkları mağazaya molotofkokteyli...

20.10.2022 14:43  Güncelleme: 15:26

İşyeri güvenlik kamerasından saldırı anına ilişkin görüntüler

Saldırıya uğrayan işyerinden olay sonrası görüntüler Alanya'da iş yerine molotofkokteyliyle saldırı güvenlik kamerasında

ANTALYA ( AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde 2 kişinin taşla camını kırdıkları mağazaya molotofkokteyli atıp kaçması, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Şekerhane Mahallesi'nde Adnan Korkmaz'a ait bir deri mağazasına kimliği belirlenemeyen 2 kişi gece saatlerinde önce taşla sonra da molotofkokteyli ile saldırıda bulundu.

Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçtı. Mağaza önünde çıkan alevler ise çevredeki vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2 kişinin mağaza önüne gelerek taş ve molotofkokteyli attıktan sonra olay yerinden kaçtıkları görülüyor.

Antalya haberi: Alanya\'da iş yerine molotofkokteyliyle saldırı güvenlik kamerasında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya haberi: Alanya'da iş yerine molotofkokteyliyle saldırı güvenlik kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement