Antalya - Ilkay Akkaya'dan Imza - Son Dakika
Güncel

Antalya - Ilkay Akkaya'dan Imza

Antalya - Ilkay Akkaya\'dan Imza

Ilkay Akkaya'dan imzaSANATÇI İlkay Akkaya, konser vermek için geldiği Antalya'da Kamu Emekçileri Sendikası'nın Olağanüstü Hal'in ve kanun hükmendeki kararnamelerin kaldırılması için gerçekleştirdiği imza kampanyasına katıldı.

15.10.2016 13:35

Ilkay Akkaya'dan imza

SANATÇI İlkay Akkaya, konser vermek için geldiği Antalya'da Kamu Emekçileri Sendikası'nın Olağanüstü Hal'in ve kanun hükmendeki kararnamelerin kaldırılması için gerçekleştirdiği imza kampanyasına katıldı.

Kışlahan Meydanı'nda standı ziyaret edip Olağanüstü Hal uygulamasına son verilmesi için imza atan İlkay Akkaya, ülkenin karanlık bir zamandan geçtiğini söyledi. 'Biliyoruz bu da bitecek" diyen İlkay Akkaya, 'En ufak bir demokratik talebe kurşunlarla, toplarla tüfeklerle, bombalarla karşılık verilen bu zamandan iyiliği büyüterek çıkabilmeyi başaracağımıza inanıyorum. Hepimize kolaylıklar diliyorum" şeklinde değerlendirmede bulundu.

KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar da OHAL'in kaldırılması, kanun hükmündeki kararnamelerin geri çekilmesi, sendikal faaliyetlerden dolayı işine son verilen kamu çalışanlarının görevlerine geri dönebilmesi için KESK'in Türkiye'nin her tarafında bir imza kampanyası başlattığını söyledi. Ayar, kampanyaya katılan İlkay Akkaya'ya teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Ilkay Akkaya'dan Imza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement