Antalya Kemer'de Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Antalya Kemer'de Teröre Tepki Yürüyüşü

Antalya Kemer\'de Teröre Tepki Yürüyüşü

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde terör olaylarını protesto için yürüyüş düzenlendi.

28.02.2016 17:53

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde terör olaylarını protesto için yürüyüş düzenlendi.

Kemer'de düzenlenen 'Teröre tepki, şehitlere saygı' yürüyüşüne, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Embiyaoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Belediye önünde toplanan grup Liman Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na yürürken, Türk bayrakları taşıdı ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Polise uzanan eller kırılsın', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

Polisin geniş güvenlik önlemi eşliğinde sona eren yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okundu.

Burada konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, son zamanlarda artan terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle böyle bir yürüyüş düzenlendiğini söyledi. Yaklaşık 25 gün önce Kemer'e taşınan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Akın'ın görev yaptığı Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 1 hafta önce şehit düştüğünü hatırlatan Başkan Gül, Kemer halkının yürüyüşle ülkesine ve bayrağına sahi çıktığını kaydetti. Kaymakamlık ve emniyet teşkilatının yaptığı çalışmalar sayesinde Kemer'de huzur içerisinde yaşamaya çalıştıklarını aktaran Başkan Gül, yürüyüşe katılanlara teşekkür etti.

Yürüyüş daha sonra sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kemer'de Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement