Araç Filosu ile Gölbaşı Şantiyeye Dönüşecek - Son Dakika
Güncel

Araç Filosu ile Gölbaşı Şantiyeye Dönüşecek

Araç Filosu ile Gölbaşı Şantiyeye Dönüşecek

Gölbaşı Belediyesi Yeni Aldığı 20 Araç ve İş Makinalarını Tören ile Hizmete Başlattı.

19.03.2011 20:17  Güncelleme: 20:19

Gölbaşı belediyesi yeni aldığı 20 araç ve iş makinalarını tören ile hizmete başlattı. Törene Ankara Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, sivil toplum temsilcileri, mahalle muhtarlı ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Törende Aydın Efeleri ve Ankara Seymen ekibi güzel bir gösteri sundu. Tören sonunda vatandaşlara döner ayran ikram edildi.Park FM 06 Metin ile açılış töreninde canlı yayınla tüm Ankara'ya duyurdu. Yeni alınan araçlar kurban kesilerek , dualarla hizmete başladı.

Gölbaşı belediyesi yeni aldığı 20 araç ve iş makinalarıyla araç parkını genişletti. Araçlar törenle hizmete başladı. Törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, Ankara Milletvekilleri A.Deniz Bölükbaşı, Y. Tuğrul Türkeş ve M. Zekai Özcan, Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, MHP Ankara il Başkanı Fatih Çetinkaya, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri,sivil toplum temsilcileri, mahalle muhtarlı ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Gölbaşı belediye başkanı Yakup Odabaşı "Bundan 2 yıl önce Gölbaşı lı vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh ile Gölbaşına hizmet etmek için görev aldık. Elbette zor günler geçirdik. Bir araç parkımız ve araçlarımız vardı. Ancak hizmet alanımız genişledi, araçlarımız yetersiz kalıyordu.

Aynı makine parkıyla daha geniş bir alana hizmet verme zorunluluğumuz vardı. Bundan hiç sıkılmadık. Personelimiz gece gündüz çalıştı, hizmetleri aksatmadan, bizden talep edilen hizmeti en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Aynı zamanda bu makine parkının oluşturulmasında emeği geçen geçmiş bütün belediye başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Odabaşı, göreve geldiğimizde önce düzgün bir bütçe yapalım dedik ve önce bütçeyi düzelttik. Borç üstüne borç yapmak istemedik. Bugün 20 civarında aracımızı Gölbaşımızın hizmetine sunacağız. Geçmişten bugüne kadar alınıp da, makine parkında faal olan araç sayısına eş değer bir araç alımı yaptık.

Bu araçların hepside son teknoloji ve diğer araçlara göre daha fazla hizmet verebilme özelliğine sahip. Bu araçlarla birlikte bugüne kadar Gölbaşı'na verdiğimiz hizmetin iki katını verme imkânına kavuşmuş oluyoruz.

2011 yılı ve devamında Gölbaşı'nı şantiyeye çevireceğiz. Yakında temel atma ve açılış törenlerimiz olacak. Bu gün bizleri yalnız bırakmayan dostlarımızı hemşerilimizi yine yanımızda görmek istiyoruz"dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Araç Filosu ile Gölbaşı Şantiyeye Dönüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement