Arınç: Galatasaray'ı Yürekten Kutluyorum (2) - Son Dakika
Güncel

Arınç: Galatasaray'ı Yürekten Kutluyorum (2)

Arınç: Galatasaray\'ı Yürekten Kutluyorum (2)

Arınç.Seçim bölgesi Bursa'daki gezisini sürdüren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, kamu kurum yöneticileriyle yaptığı toplantının ardından merkez Yıldırım Belediyesi tarafından Millet Mahallesi'nde yaptırılan Mustafa Kemal...

13.05.2012 17:51

Arınç: GALATASARAY'I YÜREKTEN KUTLUYORUM (2)

"KAYINVALİDELERİNİZİ DE SEVİN"

Seçim bölgesi Bursa'daki gezisini sürdüren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, kamu kurum yöneticileriyle yaptığı toplantının ardından merkez Yıldırım Belediyesi tarafından Millet Mahallesi'nde yaptırılan Mustafa Kemal ilhan Sağlıklı Yaşam Parkı'nın açılışına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada yine annelerin önemine değinen Arınç, törene katılan kadınlara sadece kendi annelerini değil kayınvalidelerini de sevmelerini tavsiye etti. Arınç, şöyle konuştu:

"Biz annelerimizi seviyoruz. İnancımız bunu emrediyor. Kuran ı Kerim de ayeti kerime var. 'Yanlarınızda yaşlanırlarsa onlara üf bile demeyin' Bırakın üf demeyi kötü sözler söyleyenler var. Herkes bilsin ki cennet annelerin ayakları altındadır. Annesini sevmeyen saygı göstermeyen, hatırını sormayan, elini öpmeyen, yanağını tutmayan, sırtını sıvazlamayan insan iflah olmaz. Ne dünyada ne de ahirette rahat ve huzur yüzü bulamaz. Aramızda çok hanımefendi ve anneler var. Bu sözlerin sadece kendi anneleri için söylemiyorum. Bir de sizin kayınvalideleriniz var. Kayınvalidelerinizi de anneniz gibi seveceksiniz. Olmazsa eksik olur. Kayınvalidelerinizin de yanağından tutacak ve 'Annem' diyeceksiniz. Sıkıntılarınız olabilir. Zaman zaman kavgalarınız da olabilir. Ama kayınvalideleriniz de eşinizin anneleridir. Aynı zamanda sizin de anneleriniz. Yiğit odur ki kayınvalidesini de sevsin. Ona da 'Annem' desin. Onun hatırını sorsun onunda duasını alsın. İki annenin duasını aldınız mı sizi topla tankla yıkamazlar. İflah olursunuz rahat huzur yüzü görürsünüz evinizde bereket olur. Çocuklarınızdan da aynı muameleyi siz görürsünüz. Bunlar böyle gider dostlar."

Arınç, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel İlçesi'nde yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzunun açılış katıldı. Burada 2012 Londra Olimpiyatlarına katılmaya hak kazanan iki sporcuyu ve U15 Avrupa şampiyonu Bursaspor futbolcularını kutlayan Arınç, madalyalarını verdi.

Törende Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Arınç'a adının yazılı olduğu Bursaspor formasını hediye etti. Arınç, daha sonra açılışını yaptığı havuzu gezdi.

IA,FK(FK/SS) - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arınç: Galatasaray'ı Yürekten Kutluyorum (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement